Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

> Настройка POEM на несколько GPU заданий, Несколько GPU-заданий одновременно
mysterix
Apr 24 2012, 13:55
Пост #1


кранчер-новачок
***

Група: Validating
Повідомлень: 56
З нами з: 12-July 07
З: Кривой Рог
Користувач №: 555
Стать: Чол
Парк машин:
PIV 3ГГц (630), 3ГБ ОЗУ DDR2, ATI HD5450 512МБ DDR2



Два GPU-задания одновременно

Метод подходит для BOINC версии 7+

Создаём файл app_config.xml с приведённым ниже текстом, помещаем в папку проекта и перезагружаем боинк.
В новых версиях BOINC возможно будет достаточно Advanced -> Read config files

<app_config>
   <app>
      <name>poemcl</name>
      <gpu_versions>
          <gpu_usage>.5</gpu_usage>
          <cpu_usage>1</cpu_usage>
      </gpu_versions>
   </app>
</app_config>


 

Олдскул метод:
(Show/Hide)


Для применения настроек создаём файл app_info.xml с приведённым ниже текстом, помещаем в папку проекта и перезагружаем боинк. Предварительно сохраните/завершите задания.

Для обсчёта двух GPU-заданий одновременно:
<app_info>

<app>
<name>poemcl</name>
<user_friendly_name>POEM++ OpenCL</user_friendly_name>

</app>

<file_info>
<name>poemcl_0.1_windows_intelx86__opencl_ati_100</name>
<executable/>
</file_info>

<app_version>
<app_name>poemcl</app_name>
<version_num>1</version_num>
<flops>167186362363.818660</flops>
<plan_class>opencl_ati_100</plan_class>
<avg_ncpus>0.5</avg_ncpus>
<max_ncpus>0.5</max_ncpus>
<coproc>
<type>ATI</type>
<count>0.5</count>
</coproc>
<cmdline>p3</cmdline>
<file_ref>
<file_name>poemcl_0.1_windows_intelx86__opencl_ati_100</file_name>
<main_program/>
</file_ref>
</app_version>

</app_info>



Для обсчёта двух GPU-заданий и одного CPU-задания:
<app_info>

<app>
<name>poemcl</name>
<user_friendly_name>POEM++ OpenCL</user_friendly_name>
</app>

<app>
<name>poempp</name>
<user_friendly_name>POEM++</user_friendly_name>
</app>

<file_info>
<name>poemcl_0.1_windows_intelx86__opencl_ati_100</name>
<executable/>
</file_info>

<file_info>
<name>poempp_0.8_windows_intelx86</name>
<executable/>
</file_info>

<app_version>
<app_name>poemcl</app_name>
<version_num>1</version_num>
<flops>167186362363.818660</flops>
<plan_class>opencl_ati_100</plan_class>
<avg_ncpus>0.5</avg_ncpus>
<max_ncpus>0.5</max_ncpus>
<coproc>
<type>ATI</type>
<count>0.5</count>
</coproc>
<cmdline>p3</cmdline>
<file_ref>
<file_name>poemcl_0.1_windows_intelx86__opencl_ati_100</file_name>
<main_program/>
</file_ref>
</app_version>

<app_version>
<app_name>poempp</app_name>
<version_num>8</version_num>
<platform>windows_intelx86</platform>
<avg_ncpus>1</avg_ncpus>
<max_ncpus>1</max_ncpus>
<file_ref>
<file_name>poempp_0.8_windows_intelx86</file_name>
<main_program/>
</file_ref>
</app_version>

</app_info>


Це повідомлення відредагував x3mEn: Jul 30 2013, 05:44
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Reply to this topicStart new topic
Відповідей(1 - 9)
Володимир
Apr 24 2012, 15:56
Пост #2


кранчер з фермою
*******

Група: Trusted Members
Повідомлень: 660
З нами з: 29-June 11
З: Хмельницький 2016 (Khmelnytsky)
Користувач №: 1 830
Стать: Чол
Free-DC_CPID
Парк машин:
i5-4200M @ 2.50GHz



Привіт, дякую за поширення інфи!
Я все думаю шо такі речі тре у шапку проекту. Ну і розпізнати по ОС (вінда, лінукс, мак).

Найк, Ріліан - ау smile.gif


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nikelong
Apr 24 2012, 17:18
Пост #3


Тера ранчер
**********

Група: Trusted Members
Повідомлень: 12 443
З нами з: 19-March 05
Користувач №: 92
Стать: Чол



Добавил ссылку в шапку.


--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ander
Oct 5 2012, 16:18
Пост #4


kранчер
****

Група: Trusted Members
Повідомлень: 77
З нами з: 20-June 07
З: Україна, м. Чернівці
Користувач №: 535
Стать: Чол
Free-DC_CPID
Парк машин:
Intel Core i7-4790K 4GHz (@4.6 GHz) Processor, ATI Radeon HD 7970



У мене:

<avg_ncpus>0.83</avg_ncpus>
<max_ncpus>0.83</max_ncpus>
...
<type>ATI</type>
<count>0.13</count>

Процесор завантажений приблизно на 90% (від 80 до 99 нестабільно); відеокарта HD 7850 - на 63%.

У кого також є неповне завантаження відеокарти?
Які процесори ви використовуєте у комбінації з відеокартами якщо у вас процент завантаження відеокарти більше ніж у мене?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
TyphooNick
Oct 7 2012, 00:21
Пост #5


кранчер зі стажем
******

Група: Trusted Members
Повідомлень: 300
З нами з: 9-October 09
Користувач №: 1 178
Стать: Чол
Free-DC_CPID
Парк машин:
ASUS M IX Code + Core i7-7700K @ 5.00GHz + 16GB DDR4 3733MHz CL17 + Castom Liquid Cooling Pentium G2020 @ 2.90GHz



ander, Ось дані з мого app_info:

<avg_ncpus>0.2</avg_ncpus>
<max_ncpus>1.0</max_ncpus>
<coproc>
<type>ATI</type>
<count>0.2</count>

тобто, обробляється п"ять завдань одночасно. При цьому завантаження профільної відеокарти 75-78%, процесор приблизно 41-52%. В усіх в Поемі сьома серія Радеонів показує максимум таке завантаження. Я емпірично визначив, що найбільш ефективно для мене обробляти саме 5 завдань. Можеш подивитися першу тему в форумі (останні сторінки), там дещо теж є. Ще визначив, що налаштування часу процесора не впливає на обробку завдань (в межах похибки).


--------------------
(Show/Hide)


User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
x3mEn
Oct 7 2012, 07:59
Пост #6


snow catcher
*********

Група: Moderators
Повідомлень: 2 225
З нами з: 4-August 07
Користувач №: 563
Стать: Чол
Free-DC_CPID



(TyphooNick @ Oct 7 2012, 01:21) *

Ще визначив, що налаштування часу процесора не впливає на обробку завдань (в межах похибки).

Налаштування часу ЦПУ впливає тільки на те, скільки ядер ЦПУ буде залишено для інших проектів.
А реальне використання ЦПУ завданням РОЕМ від цього не зміниться, що ти поставиш
<max_ncpus>1.00</max_ncpus>,
що
<max_ncpus>0.01</max_ncpus>


--------------------

(Show/Hide)

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DonDrakon
Sep 9 2013, 14:01
Пост #7


Соромлюсь щось писати
*

Група: New Members
Повідомлень: 14
З нами з: 7-August 13
Користувач №: 3 279
Стать: Чол
Free-DC_CPID



Підкажіть чим можна подивитись навантаження на відеокарту NVIDIA.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
LSA
Sep 9 2013, 14:22
Пост #8


кранчер з фермою
*******

Група: Trusted Members
Повідомлень: 630
З нами з: 7-October 07
З: Kyiv
Користувач №: 596
Стать: Чол
Free-DC_CPID
Парк машин:
Й9450 8G DDR2 QA90 16G DDR3 GTX 482



Operating System: XP/Vista/W7/W8
http://www.techpowerup.com/gpuz/
Фкладка - sensor


--------------------
(Show/Hide)


GF100 GF114
+++++,++++

<a href="http://allprojectstats.com/showuser.php?id=1333992"><img src="http://allprojectstats.com/s1333992m0a.png" border=0>
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
x3mEn
Sep 9 2013, 14:26
Пост #9


snow catcher
*********

Група: Moderators
Повідомлень: 2 225
З нами з: 4-August 07
Користувач №: 563
Стать: Чол
Free-DC_CPID



GPU-Z

А ще мені подобається віджет GPU Monitor


--------------------

(Show/Hide)

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
DonDrakon
Sep 9 2013, 22:33
Пост #10


Соромлюсь щось писати
*

Група: New Members
Повідомлень: 14
З нами з: 7-August 13
Користувач №: 3 279
Стать: Чол
Free-DC_CPID



Дуже Вам вдячний! У самого GeForce GTX 560 Ti, і таке враження що відео працює не на повну, хочу спробувати побавитись з налаштуваннями smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

 



- Lo-Fi Версія Поточний час: 29th November 2021 - 05:11

Invision Power Board v1.3.3 © 1996 IPS, Inc.