Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ubuntu 12 + Boinc 7 - падение производительности
Розподілені обчислення в Україні > Інші обговорення > Цифрове життя > Софт
huangdi
Вчера как-то неудачно ставил обновления на 11.04, после которых пришлось переустановить систему. Поставил 12.04, клиент BOINC взял из software center. /, var и usr отформатировал в reiser fs (по вычитанным в сети советам).

Наблюдаемые эффекты: увеличение времени рассчета одно GPU-задания в Einstein@home с 30 до 45 минут, постоянное зависание самого менеджера и отсутствие задач в SLINCA (хотя до злополучного апдейта было у меня штук 6 заданий).

Вопрос: есть ли такой конфиг еще у кого-то и в чем может быть проблема?
egorio
В центре приложений обычно лежит очень старый BOINC. Попробуй поставить последний.
Death
boinc.berkeley.edu/dl
Waterfall
25 квітня відбувся реліз нової версії операційної системи Ubuntu - 13.04. Визначений термін її підтримки - до січня 2014 року. Самі розробники описують ОС як «найшвидшу» і «візуально відполіровану». Відзначається швидке завантаження операційної системи і знижене споживання пам'яті і дискового простору, а також зменшення енергоспоживання на пристроях з новою версією ОС. Серед нововведень - перехід на ядро 3.8.8, GUI Unity 7, офісний пакет LibreOffice 4.0 і відмова від інсталятора WUBI. Планується, що нова версія Ubuntu стане універсальною ОС як для комп'ютерів, так і для мобільних пристроїв...
Докладніше тут http://u-news.org.ua/12453-viyshla-nayshvi...sya-ubuntu.html
.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.