Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
FAD в питаннях та відповідях
Розподілені обчислення в Україні > Інші проекти розподілених обчислень > Завершені проекти > Find-A-Drug
Mantis
Виникла необхідність вас потурбувати smile.gif
1) Як зробити запуск програми на клієнт-ПК невидимим? Щоб процесс йшов, але ніякого вікна не було? А то мене ледве з роботи не звільнили(може ще й звільнять).
2) Ота папка(Х:\Program Files\Find-a-Drug), що на шарі зі зміненням файлів по мережі: я так вважаю, що неможливо зробити її на "тільки читання"? Permissions я робити не можу, бо НТФС нема.
P.S. Якщо у моєму пості є граматичні чи якісь інші помилки - прошу пробачення; але я виправлюсь smile.gif
bihor
Дам краще одну раду: став програму тільки на свій комп
Mantis
bihor Але ж обчислення буде повільним. На селероні 1700 ( sad.gif ).
Хоч може я вас не так зрозумів - тоді виправляюся: програма стоїть тільки в мене, інші станції завантажують ярлика з моєї шари. При цьому у них виникає вікно з молекулою, котре звичайно зникає після його закриття та виборі режиму "hide", але мені потрібно, щоб воно з першої секунди було в стелс-режимі. А то стільки "стукачів"-добродіїв, що аж лячно робиться smile.gif
braindancer
Взагалі-то не слід цього робити, якщо народ проти...

В мене в офісі воно стартує з мережі і само ховається... Я запускаю think.exe, а не loader.exe, а у налаштуваннях ФАДу виставлено "hide". Більш того, лінк на цей файл можна запхати у Run у реєстрі...
Mantis
braindancer Та народ якраз не проти, то в нас є спеціальні люди, які команду "перед тим, як заходити, слід стукати" розуміють некоректно. В них вистачає розуму, щоб побачити вікно, але зрозуміти що то не є іграшка вони вже не можуть.
А завантажую я теж think.exe, не додумався ввімкнути hide у своєму ФАДі.
Дякую.
Mantis
А як видалити неактивну (ту, що більш не існує) ноду з черги на завдання? А то місце займає й іншим роботу узяти заважає. Файли з ім'ям ноди я з папки ФАД видаляв - ніякого ефекту.
.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.