![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
ANT |
![]() ![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
Є така пропозиція
"пробити" стенд на EnterEX-2004 і там "на всю катушку" заявити компютерно-свідомому суспільству про своє існування! ТРЕБА лише: -Баження (є) -Стенд (поки нема) -Оформлення стенду -Докладну та цікаву інфу про проект -Спонсор (не обов"язково) -Ваша активна підтримка -... P.S. EnterEX буде в лютому 2004 - час є ![]() -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
ANT |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
...po ideyi mozhna rozkrutyty INTEL ta AMD na sami potuzhni procy schob pokazaty naskilky vony praktychno mozhut' vykorystovuvatys'.....
i pid chas vystavky stvoryty USERA typu ENTEREX2004@enterex.ua i stavyty klientiv na mashyny sho berut' uchast' u vystavc' (poperedn'o domovytys' z organizatoramy) dl'a pokazu potuzhnosti sho mozhe buty dos'agnuta zavd'aky vykorystann'u rozpodilenyh obchyslen'..... pokazuemo l'ud'am sho ce KRUTO! (prestyzhno) i vzagali provodymo GLOBALNYI likbez ...... ....os' -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
braindancer |
![]()
Пост
|
![]() /dev/brain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 374 З нами з: 15-August 03 З: San Francisco, California Користувач №: 1 Стать: Чол Парк машин: 2x Xeon Silver 4114 2x Xeon E5-2630 v2 Core i7-6820HK + GTX 1080 ![]() |
А що? Непогана ідея. В тебе є якісь канали на організаторів, чи просто пропонуєш?
-------------------- |
Guest_ANT |
![]()
Пост
|
Гість ![]() |
(braindancer @ Sep 19 2003, 08:21 PM) А що? Непогана ідея. В тебе є якісь канали на організаторів, чи просто пропонуєш? budu shukaty... ...i dumayu znajty :-) ale i vy sho mozhete probyvaite mozhlyvo v mene ne vyide ? |
braindancer |
![]()
Пост
|
![]() /dev/brain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 374 З нами з: 15-August 03 З: San Francisco, California Користувач №: 1 Стать: Чол Парк машин: 2x Xeon Silver 4114 2x Xeon E5-2630 v2 Core i7-6820HK + GTX 1080 ![]() |
А де воно буде-то? В Киевi? Справа в тому, що я в Одесi, тому навряд чи можу щось пробити
![]() -------------------- |
ANT |
![]()
Пост
|
...а в одесі теж є компутерна виставка
![]() в порту десь............ -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
braindancer |
![]()
Пост
|
Так, але вона була нещодавно. Тепер пiвроку чекати... Та й контактiв з органайзерами в мене нема.
-------------------- |
braindancer |
![]()
Пост
|
П.С. Що ж до ЕнтерЕксу - я готовий взяти участь, якщо буду живий
![]() ![]() Давайте подумаемо, як заохотити Intel та AMD. Нащо iм нашi розподiленi обчислення? Якось туманно думаеться, що "спрага до РЦ5", наприклад, спонукае людину купити новий проц; але ж треба це грамотно оформити... А, ще одне: стенд - це можливо, але за нього ж треба платити. Нащо ЕнтерЕКСовi давати нам стенд на халяву, та навiть бiльше - ставити клiента на всi машини? Це ж велика морока - переконати всiх учасникiв. Давайте проробимо мотивацiю для всiх учасникiв. -------------------- |
Daugava |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 239 З нами з: 18-August 03 З: Kyiv, Ukraine Користувач №: 4 Стать: Чол Парк машин: T2400@1.8Ghz ![]() |
З погляду бізнесу, я тут грошей не бачу :-(. Так що, перспективи знайти спонсора - дуже примарні. Свого часу Intel та Microsoft підтримували проект United Devices, але це в загальному масштабі. Зараз один зі спонсорів UD - IBM. Сумніваюся, що в бюджетах цих компаній є гроші на підтримку таких проектів на місцях.
Буду радий, якщо я помиляюся. |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Я навіть сказав би, що знайти спонсорів для команди під прапором ЮДайського проекту як суспільнокорисного (боротьба ж з раком!) більш імовірно, бо вони там таки є. А RC5 мало кому здасться таким корисним. Навіть знайдеться багато противників - хтось просто не любить таке (траплялися мені деякі адміни), хтось чув про вірус (був такий, що ставив клієнта під RC5-64). Скоріше, можна отримати стенд для команди і там вже розповісти про всі проекти. Навіть з потрібним наголосом
![]() -------------------- |
Daugava |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 239 З нами з: 18-August 03 З: Kyiv, Ukraine Користувач №: 4 Стать: Чол Парк машин: T2400@1.8Ghz ![]() |
http://enterex.ua/index.php?ide=25
Оплата участия Вариант A — оборудованная площадь, включающая модульные конструкции, пластиковую мебель, ковровое покрытие, освещение, подвод электроэнергии, название фирмы на фризе стенда, охрану экспонатов в ночное время — $198/кв.м. Вариант Б — необорудованная площадь, включающая только охрану экспонатов в ночное время — $164/кв.м. Каждый участник обязательно оплачивает регистрационный сбор в размере $200. Для компаний, участвовавших в выставках компании "Евроиндекс" более двух раз, предусмотрена скидка в размере 4%. Оплата производится в гривнах. Цены включают НДС и налог на рекламу. По вопросам участия в выставке обращайтесь в контрактную службу: (044) 461-9301, sales@eindex.kiev.ua. |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
(braindancer @ Sep 24 2003, 03:33 PM) Давайте подумаемо, як заохотити Intel та AMD. Нащо iм нашi розподiленi обчислення? Якось туманно думаеться, що "спрага до РЦ5", наприклад, спонукае людину купити новий проц; але ж треба це грамотно оформити... Интелу тут делать нечего, ибо младшие модели Атлона разбивают в пух и прах старшие модели П4 - этим можно привлечь только АМД... кстати, почему бы не обратиться в представительство АМД и попросить уголок на стенде или, например, вообще договориться о спонсорстве как таковом - все-таки самые быстрые x86 процессоры как-никак ![]() другое дело, что на самом деле у нас не только процессоры АМД используются, но это сойдет за доказательство немощности остальных ![]() у меня у самого, честно признаться ни одного АМД в коровнике нет, но именно этим я и объясняю свое скромное 17-е место в uarc5 в этом году я убедился как из яростного поклонника Intel можно сделать преданного фаната AMD - конечно же с помощью "коровы" таким образом, для участия в выставке и любых других массовых мероприятиях нужно делать ставку на AMD и, возможно, на наше долговременное сотрудничество... предлагаю составить петицию и снарядить делегацию ![]() |
braindancer |
![]()
Пост
|
Я думаю, що стратегічно розумно буде при переговорах зі спонсорами просити місце "під команду", але наголошувати саме на "корисних" проектах, а про "некорисні" змовчати. Це ж не завадить нам потім, вже на виставці, згадати і про РЦ5?
-------------------- |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
мабуть для людства RC5 і не дуже корисний проект, але як демонстрація переваг у швидкості того ж самого АМД - саме воно... чи в інших медичних проектах така сама розвинута статистика по платформах і така ж величезна база бенчмарків?
|
Tamagoch |
![]()
Пост
|
і взагалі, здається мені, що назва нашої команди дуже голосно натякає на основний напрямок розподільно-обчислювальної діяльності
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 6th August 2025 - 19:52 |