![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
Dhanu |
![]()
Пост
|
Гість ![]() |
Мужики, як мою команду приєднати до вашої у якості підкоманди ?
Напишить на dhanuЖЖАБАмail.ru Дякую |
ANT |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
Хтось давав відповідь????
-------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 520 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Я - ні.
![]() Чомусь і не пригадую такого питання. Можливо, пропустив. Але й саме питання не дуже зрозуміле: про яку команду йдеться? Про емейли чи про їх власників? -------------------- |
JJF |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 52 З нами з: 17-June 04 З: Mykolayiv/UA Користувач №: 57 Стать: bot ![]() |
Хех, не прошло и года :)
Да что тут непонятного-то? Александр aka Dhanu интересовался, как присоединить свою команду Ternopil RC5-72 [UKRAINE] к вашей команде, причем так, чтобы она стала подкомандой (естественно, с сохранением всех блоков). В связи с тем, что на данный вопрос есть только один ответ - "никак", то никто и не стал отвечать ;) Насколько я понимаю правила днет, свою команду закрыть он не может, блоки его в вашу команду не перейдут, хотя в личном зачете за ним останутся. Просто ему нужно сделать сабтим в вашей команде и пусть присоединяется. Правда, на мыло он мне так и не ответил, хотя я писал ему еще 4 августа... -------------------- |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 520 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
(JJF @ Sep 23 2005, 09:38 PM) ... Правда, на мыло он мне так и не ответил, хотя я писал ему еще 4 августа... Значить, якусь інформацію він мав отримати. Добре. Дякую, JJF! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 18th July 2025 - 14:13 |