![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
Khvastov Maxim |
![]()
Пост
|
![]() Система раннього сповiщення ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 008 З нами з: 29-January 09 З: Донецьк Користувач №: 915 Стать: Чол ![]() |
Кому [:|||:] а кто и в первый раз увидел. Как я, например. И напрочь офигел.... ![]() ![]() ![]() Выскажитесь, кому есть что сказать? Если кому не лень, кидайте ссылки на видео, куда можете. Может и в самом деле обойдётся, и справедливость, как бы наивно не звучало, возьмёт верх? Выходят же люди на Майдан, но увы тогда, когда непосредственно их коснётся. В любом случае, чем больше людей знает об этом, тем лучше. Спасибо. |
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
Я вже давно говорю, що не варто плутати Бога з церквою, а народ з населенням. Церква - давнєйший спосіб заробляння бабла і тримання людей під контролем.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
Waterfall |
![]()
Пост
|
![]() Эрудит ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 607 З нами з: 24-May 10 З: Україна,Одеса(Odessa) Користувач №: 1 401 Стать: Чол Парк машин: ПК: Pentium, 2.80 GHz Ноут:DELL Studio, 2.26 GHz ![]() |
Що тут казати !? Це все дуже сумно! Церква на папері може й відділена від держави, але не тоді,коли їй треба захопити (або повернути, як вони зазначають) черговий ласий шматок.Тим більше, чужа церква! Хворі дітки їм перепоною не будуть, як не стали перепоною деякий час тому назад в Одесі, студенти аграрної академії. "Бійці" та паства московського патріархату штурмом, з вибиванням шибок та дверей повернули собі ціле праве крило головного навчального корпусу університету на вул. Канатній, повикидавши звідтіля всі підручники, виселивши навіть бібліотеку. Я тоді десь через годину, особисто, бачив місце події, ці перекошені обличчя їх вірян, які в своїй люті були готові просто розтерзати будь-якого перехожого або того, хто скаже щось проти. Підстава теж була подібна: за царя,до революції 1917 р., будівля належала духовній семінарії.
Тому, вважаю,все це йде від їхнього керівника Гундяєва та керується з Москви. Дійсно, Віра в Бога в нас одна,православна, але церкви - різні ! До того ж, на теперішній час, в Україні уже більше як 15.000 церковних громад УПЦ МП (московського патріархату), тоді як в Росії їх тільки 17.000 (громад РПЦ). Тепер співставте території та кількість населення в наших країнах . Уявляєте, який шматок має РПЦ в Україні? Майже половину! А це - землі, будівлі, нерухомість, скриньки з написами "Жертвуйте на церковь",в які наші прихожани опускають свої гроші, щиро вірячи, що вони підуть на "благоє дєло" і таке інше. А зібрані таким чином в Україні кошти, дійсно можуть піти на будівництво церкви, але десь вже на Уралі чи в Якутії,тому що в московському патріархаті створена чітка ієрархована структура ведення фінансового господарства, знизу-вверх з центром та головним розпорядником коштів в "бєлокамєнной". Тому,вважаю (це моя особиста думка),що дітей звідтіля все-таки "попросять",так як та настоятєльніця монастиря знаходиться на службі в громадянина Гундяєва і цілком відпрацьовує поставлені їй завдання, свою грошове утримання (зарплату),яку їй платять господарі з Москви. Вона ж, як і всі вони,поза службою (в миру) не духом святим живе,а їсть, п`є, купує одяг, їздить на автомобілі або наймає водія....Тому,в принципі і ця духовна особа,як і кожен керівник на будь-якому підприємстві, виконує накази, доручення, розпорядження свого керівництва, а то вигонять зі служби або зарплату зріжуть... Хоча, хто його знає, може діюча "влада" втрутиться і захистить цих нещасних дітей? |
Khvastov Maxim |
![]()
Пост
|
![]() Система раннього сповiщення ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 008 З нами з: 29-January 09 З: Донецьк Користувач №: 915 Стать: Чол ![]() |
Если кому не лень, кидайте ссылки на видео, куда можете. Может и в самом деле обойдётся, и справедливость, как бы наивно не звучало, возьмёт верх? Выходят же люди на Майдан, но увы тогда, когда непосредственно их коснётся. В любом случае, чем больше людей знает об этом, тем лучше. Спасибо.
|
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 159 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Я вже давно говорю, що не варто плутати Бога з церквою, а народ з населенням. Церква - давнєйший спосіб заробляння бабла і тримання людей під контролем. полностью согласен -------------------- |
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
Будь-яка церква - це фінансова піраміда ,котра, як ти правильно пишеш керується з одного місця і кожен нижчій рівень передає на гору бабло. Банальна піраміда. Я свою дитину навіть хрестити не дозволю, нехай, коли виросте сама прийме рішення, варто це робити чи ні. Бог повинен бути у серці, так мені сказала колись моя бабуся і я це добре пам'ятаю і згоден в цьому на 100%. Нажаль, Бог і церква це 3 великих різниці
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
"Вы все ещё не верите в Иисуса? Тогда мы идем к Вам!!" - Инквизиция.
бОян:http://www.youtube.com/watch?v=nlhrCWMwYg4 По теме: все они люди и все грешные, только пытаются прикрыть свои поступки именем господним. Здесь по моему тяжелый случай... если захотят отсудить земли, то отсудят. Государство будет на стороне монастыря. |
Khvastov Maxim |
![]()
Пост
|
Bel, но привлечь внимание общественности будет не лишним. Даже есть отсудят, то пусть хоть люди знают, на что эти оборотни в рясах способны. И ведь...как теперь к батюшке в церковь идти? Я там бываю раз в несколько лет, так теперь и противно будет.
|
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Max , тогда предлагаю создать петицию на сайте http://www.onlinepetition.ru/ Nikelong, сможет разослать на мыло ссылку на петицию. Уже больше 500 человек думаю подпишутся. Попробовать на другие ресурсы кинуть информацию. Может и сможем чем то помочь =)
ЗЫ: Я атеист, и в церковь давно не ходил. Не все батюшки сволочи и желают обогатиться за счёт других людей. Я знаю порядочных людей которые желают помочь и помогают другим. Написал бы много, но сейчас болею, поэтому соображать не в кайф ![]() ![]() |
(_KoDAk_) |
![]()
Пост
|
![]() BOINC-guru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 662 З нами з: 11-August 07 З: Kharkov Користувач №: 569 Стать: Чол Парк машин: E3-1245V2@3400-Mhz 16GB 1х GTX760DCMOC2GD5 Q8200@2300-Mhz 4GB + то там то сям ![]() |
Я вже давно говорю, що не варто плутати Бога з церквою, а народ з населенням. Церква - давнєйший спосіб заробляння бабла і тримання людей під контролем. полностью согласен я то же ![]() -------------------- ![]() ![]() (Show/Hide) Спаcибо автору алфавита за любезно предоставленные буквы. |
ReMMeR |
![]()
Пост
|
![]() ----===[ oO ]===---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 2 910 З нами з: 20-October 05 З: Quake arena Користувач №: 135 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
(_KoDAk_), какіє люді !111
-------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 21st June 2025 - 00:55 |