Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

Reply to this topicStart new topic
> Сторінка команди RC5 Ukraine
ben
Dec 12 2003, 00:25
Пост #1

Гість

Шановна громада!
Хочу спитати вас, що ви розумієте під "чесною коровою"?
Я випадково натрапив на ваш сайт https://distributed.net.ua/old/komanda.htm і побачив там таке:
Вже доведено, що середня українська корова може давати молока більше ніж будь яка "чесна" корова наших сусідів wink.gif
Коли всі турбуються що робити зі зломаним клієнтом, то можуть бути непорозуміння с подібніми натякими

Великого вам надію!

Ben, TeamComputerraRu
Go to the top of the page
+Quote Post
ANT
Dec 12 2003, 00:50
Пост #2

мрію про ферму...

Група: Trusted Members
Користувач №: 15

а й справді :-)

--------------------

жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя...
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Daugava
Dec 12 2003, 09:07
Пост #3

мрію про ферму...

Група: Trusted Members
З: Kyiv, Ukraine
Користувач №: 4
Стать: Чол
Парк машин:
T2400@1.8Ghz

Ну відверто говорячи автор фрази про "чесну" корову я. Під час її написання в літку 1999 року середньоукраїнській показник за надоями значно перевищував таки ж сами показники сусідів. Здебільшого це відбувалося через те, що від україни було людей мало, але серед них практично не було мертвих душ. Але в саме той час на DNET була черговва спроба хаку клієнта, коли на протязі тижня один росіянін (здається з Краснадару) на протязі тижня спочтаку розповідав, що має в свойому розпорядженні дослідний зразок компа на базі російського процесора Elbrus, потім коли всім стало зрозуміло, що Elbrus як був так і залишиться на папері, він розповів, що в нього супер-пупер мережа. Нарешті за тиждень хлопця виключили зі стату, але згадка залишилася.
Після того, був звісно ще й перший троян, з DNET-клієнтом, який начебто писався у Києві, але фраза до нього відношення не мала :-).
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 16th June 2025 - 16:30