![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
ben |
![]()
Пост
|
Гість ![]() |
Шановна громада!
Хочу спитати вас, що ви розумієте під "чесною коровою"? Я випадково натрапив на ваш сайт https://distributed.net.ua/old/komanda.htm і побачив там таке: Вже доведено, що середня українська корова може давати молока більше ніж будь яка "чесна" корова наших сусідів ![]() Коли всі турбуються що робити зі зломаним клієнтом, то можуть бути непорозуміння с подібніми натякими Великого вам надію! Ben, TeamComputerraRu |
ANT |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
а й справді :-)
-------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
Daugava |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 239 З нами з: 18-August 03 З: Kyiv, Ukraine Користувач №: 4 Стать: Чол Парк машин: T2400@1.8Ghz ![]() |
Ну відверто говорячи автор фрази про "чесну" корову я. Під час її написання в літку 1999 року середньоукраїнській показник за надоями значно перевищував таки ж сами показники сусідів. Здебільшого це відбувалося через те, що від україни було людей мало, але серед них практично не було мертвих душ. Але в саме той час на DNET була черговва спроба хаку клієнта, коли на протязі тижня один росіянін (здається з Краснадару) на протязі тижня спочтаку розповідав, що має в свойому розпорядженні дослідний зразок компа на базі російського процесора Elbrus, потім коли всім стало зрозуміло, що Elbrus як був так і залишиться на папері, він розповів, що в нього супер-пупер мережа. Нарешті за тиждень хлопця виключили зі стату, але згадка залишилася.
Після того, був звісно ще й перший троян, з DNET-клієнтом, який начебто писався у Києві, але фраза до нього відношення не мала :-). |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 16th June 2025 - 16:30 |