Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
| ANT |
Sep 19 2003, 19:45
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 |
Є така пропозиція
"пробити" стенд на EnterEX-2004 і там "на всю катушку" заявити компютерно-свідомому суспільству про своє існування! ТРЕБА лише: -Баження (є) -Стенд (поки нема) -Оформлення стенду -Докладну та цікаву інфу про проект -Спонсор (не обов"язково) -Ваша активна підтримка -... P.S. EnterEX буде в лютому 2004 - час є -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
![]() ![]() |
| ANT |
Sep 19 2003, 19:55
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 |
...po ideyi mozhna rozkrutyty INTEL ta AMD na sami potuzhni procy schob pokazaty naskilky vony praktychno mozhut' vykorystovuvatys'.....
i pid chas vystavky stvoryty USERA typu ENTEREX2004@enterex.ua i stavyty klientiv na mashyny sho berut' uchast' u vystavc' (poperedn'o domovytys' z organizatoramy) dl'a pokazu potuzhnosti sho mozhe buty dos'agnuta zavd'aky vykorystann'u rozpodilenyh obchyslen'..... pokazuemo l'ud'am sho ce KRUTO! (prestyzhno) i vzagali provodymo GLOBALNYI likbez ...... ....os' -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
| braindancer |
Sep 19 2003, 20:21
Пост
|
![]() /dev/brain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 374 З нами з: 15-August 03 З: San Francisco, California Користувач №: 1 Стать: Чол Парк машин: 2x Xeon Silver 4114 2x Xeon E5-2630 v2 Core i7-6820HK + GTX 1080 |
А що? Непогана ідея. В тебе є якісь канали на організаторів, чи просто пропонуєш?
-------------------- |
| Guest_ANT |
Sep 21 2003, 00:30
Пост
|
|
Гість |
(braindancer @ Sep 19 2003, 08:21 PM) А що? Непогана ідея. В тебе є якісь канали на організаторів, чи просто пропонуєш? budu shukaty... ...i dumayu znajty :-) ale i vy sho mozhete probyvaite mozhlyvo v mene ne vyide ? |
| braindancer |
Sep 23 2003, 11:27
Пост
|
![]() /dev/brain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 374 З нами з: 15-August 03 З: San Francisco, California Користувач №: 1 Стать: Чол Парк машин: 2x Xeon Silver 4114 2x Xeon E5-2630 v2 Core i7-6820HK + GTX 1080 |
А де воно буде-то? В Киевi? Справа в тому, що я в Одесi, тому навряд чи можу щось пробити
-------------------- |
| ANT |
Sep 24 2003, 15:16
Пост
|
...а в одесі теж є компутерна виставка
в порту десь............ -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
| braindancer |
Sep 24 2003, 15:28
Пост
|
Так, але вона була нещодавно. Тепер пiвроку чекати... Та й контактiв з органайзерами в мене нема.
-------------------- |
| braindancer |
Sep 24 2003, 15:33
Пост
|
П.С. Що ж до ЕнтерЕксу - я готовий взяти участь, якщо буду живий
Давайте подумаемо, як заохотити Intel та AMD. Нащо iм нашi розподiленi обчислення? Якось туманно думаеться, що "спрага до РЦ5", наприклад, спонукае людину купити новий проц; але ж треба це грамотно оформити... А, ще одне: стенд - це можливо, але за нього ж треба платити. Нащо ЕнтерЕКСовi давати нам стенд на халяву, та навiть бiльше - ставити клiента на всi машини? Це ж велика морока - переконати всiх учасникiв. Давайте проробимо мотивацiю для всiх учасникiв. -------------------- |
| Daugava |
Sep 24 2003, 16:18
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 239 З нами з: 18-August 03 З: Kyiv, Ukraine Користувач №: 4 Стать: Чол Парк машин: T2400@1.8Ghz |
З погляду бізнесу, я тут грошей не бачу :-(. Так що, перспективи знайти спонсора - дуже примарні. Свого часу Intel та Microsoft підтримували проект United Devices, але це в загальному масштабі. Зараз один зі спонсорів UD - IBM. Сумніваюся, що в бюджетах цих компаній є гроші на підтримку таких проектів на місцях.
Буду радий, якщо я помиляюся. |
| Paul B.Atton |
Sep 24 2003, 18:04
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com |
Я навіть сказав би, що знайти спонсорів для команди під прапором ЮДайського проекту як суспільнокорисного (боротьба ж з раком!) більш імовірно, бо вони там таки є. А RC5 мало кому здасться таким корисним. Навіть знайдеться багато противників - хтось просто не любить таке (траплялися мені деякі адміни), хтось чув про вірус (був такий, що ставив клієнта під RC5-64). Скоріше, можна отримати стенд для команди і там вже розповісти про всі проекти. Навіть з потрібним наголосом
-------------------- |
| Daugava |
Sep 25 2003, 08:52
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 239 З нами з: 18-August 03 З: Kyiv, Ukraine Користувач №: 4 Стать: Чол Парк машин: T2400@1.8Ghz |
http://enterex.ua/index.php?ide=25
Оплата участия Вариант A — оборудованная площадь, включающая модульные конструкции, пластиковую мебель, ковровое покрытие, освещение, подвод электроэнергии, название фирмы на фризе стенда, охрану экспонатов в ночное время — $198/кв.м. Вариант Б — необорудованная площадь, включающая только охрану экспонатов в ночное время — $164/кв.м. Каждый участник обязательно оплачивает регистрационный сбор в размере $200. Для компаний, участвовавших в выставках компании "Евроиндекс" более двух раз, предусмотрена скидка в размере 4%. Оплата производится в гривнах. Цены включают НДС и налог на рекламу. По вопросам участия в выставке обращайтесь в контрактную службу: (044) 461-9301, sales@eindex.kiev.ua. |
| Tamagoch |
Sep 27 2003, 14:42
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою |
(braindancer @ Sep 24 2003, 03:33 PM) Давайте подумаемо, як заохотити Intel та AMD. Нащо iм нашi розподiленi обчислення? Якось туманно думаеться, що "спрага до РЦ5", наприклад, спонукае людину купити новий проц; але ж треба це грамотно оформити... Интелу тут делать нечего, ибо младшие модели Атлона разбивают в пух и прах старшие модели П4 - этим можно привлечь только АМД... кстати, почему бы не обратиться в представительство АМД и попросить уголок на стенде или, например, вообще договориться о спонсорстве как таковом - все-таки самые быстрые x86 процессоры как-никак другое дело, что на самом деле у нас не только процессоры АМД используются, но это сойдет за доказательство немощности остальных у меня у самого, честно признаться ни одного АМД в коровнике нет, но именно этим я и объясняю свое скромное 17-е место в uarc5 в этом году я убедился как из яростного поклонника Intel можно сделать преданного фаната AMD - конечно же с помощью "коровы" таким образом, для участия в выставке и любых других массовых мероприятиях нужно делать ставку на AMD и, возможно, на наше долговременное сотрудничество... предлагаю составить петицию и снарядить делегацию |
| braindancer |
Sep 28 2003, 18:56
Пост
|
Я думаю, що стратегічно розумно буде при переговорах зі спонсорами просити місце "під команду", але наголошувати саме на "корисних" проектах, а про "некорисні" змовчати. Це ж не завадить нам потім, вже на виставці, згадати і про РЦ5?
-------------------- |
| Tamagoch |
Sep 28 2003, 19:45
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою |
мабуть для людства RC5 і не дуже корисний проект, але як демонстрація переваг у швидкості того ж самого АМД - саме воно... чи в інших медичних проектах така сама розвинута статистика по платформах і така ж величезна база бенчмарків?
|
| Tamagoch |
Sep 28 2003, 19:50
Пост
|
і взагалі, здається мені, що назва нашої команди дуже голосно натякає на основний напрямок розподільно-обчислювальної діяльності
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 7th November 2025 - 21:58 |