![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Grau |
![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 1 З нами з: 27-November 12 Користувач №: 3 124 Стать: bot ![]() |
Этот профиль не мой... Чтоб устранить лишние вопросы прошу посмотреть эту тему:
http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=2713917 Очень прошу отремотировать форму регисрации на форуме чтоб я мог зарегесрироваться и писать под самим собой. Пролемма при регистрации в следующем: Виявлені наступні помилки Код реєстрації не відповідає відображеному. Згенеровано новий код реєстрації. Повторіть спробу. И так очень много раз подряд. Спасибо. |
![]() ![]() |
Potter |
![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 2 З нами з: 27-November 12 Користувач №: 3 125 Стать: Чол ![]() |
Этот профиль не мой... Чтоб устранить лишние вопросы прошу посмотреть эту тему: http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=2713917 Очень прошу отремотировать форму регисрации на форуме чтоб я мог зарегесрироваться и писать под самим собой. Пролемма при регистрации в следующем: Виявлені наступні помилки Код реєстрації не відповідає відображеному. Згенеровано новий код реєстрації. Повторіть спробу. И так очень много раз подряд. Спасибо. Вопрос решен. Пишу сейчас под своим ником. Спасибо большое товарищу Paul T. и товарищу Grau. Решение оказалось очень простое. Я не заметил следующего: Введіть код безпеки Просумуйте числа та введіть результат. Тему можно закрывать. Однако если это произошло со мной... То может произойти еще раз... Наверно стоит фразу "Просумуйте числа та введіть результат" Как-то выделить... Всем спс. Тему можно закрывать. |
Paul B.Atton |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 519 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Спасибо большое товарищу Paul T. и товарищу Grau. Ой, щось мені здається, що таких товаришів на форумі нема. Особливо першого. ![]() Решение оказалось очень простое. Я не заметил следующего: Уважність ще нікому не заважала. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 16th June 2025 - 23:09 |