![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Bel |
![]()
Пост
|
![]() Мега ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 287 З нами з: 3-September 10 Користувач №: 1 476 Стать: Чол ![]() |
Кто что думает о происходящем в Сирии?
(Show/Hide) |
![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
Panda, Rilian, вопрос не по сабжу будет. Можете отвечать на него или не отвечать, но я его всё же задам. Вы можете привести свои доводы в поддержку вашей симпатии к США и антипатии к России? Хмм... Це треба окрему тему заводити. ![]() Якщо в загальному і коротко. На рівні персональних відчуттів - я застав Совок. Те, що зараз я бачу в РФ(бував сам в совкові часи, бував в РФ Єльцина, бував РФ Путіна, спілкувався з росіянами-росіянами тут і там... ну і ЗМІ і тирнет ніхто не відміняв) - загалом - совок далі рулить. В головах, в політиці, в економіці. Звичайно і в нас і в них вже повні магазини і черг за хлібом і чоботами вже нема. Але люди( і їх еліта відповідно) далі виглядають повним совком, який по суті є тою самою російською імперією. Остання класична імперія. Нам(Україні як державі, українцям як етносу, народу) нема місця там. На рівні глобальної політики - ці дві великі країни в свій час виступили гарантами цілістності, недоторканості і бла-бла-бла України в обмін на здачу нами ядерної зброї. Одні далеко і нам ніколи не загрожує їх пряма агресія - навпаки, сподіваюсь все ж що вони свою частину угоди виконають. Другі занадто близько і старанно демонструють порушення тої самої угоди. Ну то як можна про щось домовлятись з державою, яка так себе поводить? Все інше - виховання, європейські цінності, цивільне суспільство, повага до громадянина, свободи, розвиток культури і т.д. - само по собі - великі і складні теми, які можно довго обговорювати у відповідних темах. ![]() -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 20th June 2025 - 17:39 |