![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Freak_Python |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 205 З нами з: 26-October 06 З: Київ Користувач №: 309 Стать: Чол Парк машин: Athlon64 3200+ 10% overclock 4Gb RAM Turion64 2,2 GHz 512 Mb RAM ![]() |
Шановний masquer вітаю із набуттям статусу донатора, з приводу цього, не міг би ти відповіти на декілька запитань?
просто виникли проблеми з реєстрацією на PayPal ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
tyoma |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол ![]() |
еее, а нашо місто? На картку без проблем перерахую, якщо ще й Приватівську - взагалі щастя. Місто якшо тре -Надвірна ,Ів-Франк. обл.
![]() -------------------- (Show/Hide) |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 519 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Надвірна ,Ів-Франк. обл. ![]() То я вже дотимкав. ![]() Але не всім це завжди вдається. В мене відкрито написано: Київ. А от картка в мене не приватівська. Мабуть, це до когось іншого, якщо вже так важливо... -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 17th June 2025 - 16:59 |