![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Значит так, вчера запостил на один форум ссылку на наш сайт.
http://www.svitlan.lutsk.ua/forum/showthread.php?p=26363 В итоге меня там забанили, ссылку на наш сайт стёрли и в конце-концов обвинили в какой-то несусветной херне. ![]() ![]() ![]() Потом сами-же меня и "восстановили". "Для дачи объяснений" ![]() ![]() Поскольку я о "бутфорсах" слышу впервые, просьба всем учасникам нашей команды, которые шарят в этом деле найти 10 мин. свободного времени, зарегтися на том форуме и объяснить отличие "ёлки от сосны" ![]() ![]() ЗЫ: щекотливая ситуация с РЦ-шниками....они вроде как именно бутфорсом и занимаются? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
mahno |
![]()
Пост
|
kранчер ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 67 З нами з: 20-November 06 Користувач №: 331 Стать: Чол ![]() |
Значит так, вчера запостил на один форум ссылку на наш сайт. http://www.svitlan.lutsk.ua/forum/showthread.php?p=26363 В итоге меня там забанили, ссылку на наш сайт стёрли и в конце-концов обвинили в какой-то несусветной херне. ![]() ![]() ![]() Потом сами-же меня и "восстановили". "Для дачи объяснений" ![]() ![]() Поскольку я о "бутфорсах" слышу впервые, просьба всем учасникам нашей команды, которые шарят в этом деле найти 10 мин. свободного времени, зарегтися на том форуме и объяснить отличие "ёлки от сосны" ![]() ![]() ЗЫ: щекотливая ситуация с РЦ-шниками....они вроде как именно бутфорсом и занимаются? ![]() nikelong ти дуже невдало вибрав місце для лінка. svitlan.lutsk.ua – це загальноміська мережа м. Луцька і юзерів там вже тисячами рахують. А в мережі бояться кранчерів що рахують щось на зразок Rainbow Tables. Маєш вибір або сам треш лінк або зносиш тему Rainbow Tables. До РВ (крім тих що крякають мережеві паролі) вони претензій не мають. Привіт з Луцька. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 1st August 2025 - 07:36 |