![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
romko |
![]() ![]()
Пост
|
![]() стааарий кранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 392 З нами з: 30-September 05 З: далеко Користувач №: 128 Стать: Чол Парк машин: 1 Core i5-520M@2400 MHz, 2048 MB DDR3@667 MHz ![]() |
Прошу всіх учасників проекту Folding@Home, теперішніх і колишніх, особливо з команди України, поділитися спогадами про те, як і коли вони знайшли даний проект, чому вирішили приймати в ньому участь, чому відмовились від подальшої участі.
Така от буде колективна історія команди ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Storm7b |
![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: New Members Повідомлень: 8 З нами з: 29-November 14 Користувач №: 3 480 Стать: Чол ![]() |
Доброго времени суток, я попал к вам как говорится волей Божьей, вот сидел жене дипломную работу по кластерам писал, и как всегда занесло полет моих мыслей далеко... Сначала добрался до GRID, потом до Bonic клиента, вот уже первую задачу сижу решаю, пока пишется этот текст. Я случайно работаю в университете, под моим чутким взглядом есть 34 компьюетрных класса, во многих из них железо не ахти, но думаю еще послужат человечеству. Думаю эта затея займет меня на ближайшие годы, в принципе почитал как всё настраивать, думаю в течении недельки подкину вам циферок. Надеюсь на вашу поддержку, и приятное совместное время провождение. Удачи вам
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 17th June 2025 - 21:12 |