![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
pvtt |
![]()
Пост
|
кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 323 З нами з: 21-January 11 Користувач №: 1 589 Стать: Чол Парк машин: 2 ![]() |
я тут глянув на очки отримані які обраховуються на Пентіум4 /моєму/
виходить від того , що він тужиться близько 9год/завдання користі в очках нема ніякої найбільше було отримано всього 50 оч/завдання в той же час другий комп з семпрон /аслонх2/ і швидше рахує і більше очок отримує. Так чи є смисл ганяти П4 по 9год./завдання .... чи близько на горизонті бульдозери, або 1090Т по 200дол. так як висновок п4 "выкрасить да выбросить" -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
dimus8210 |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 701 З нами з: 24-November 13 З: Київ Користувач №: 3 348 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Ryzen 5900X, 32Gb озу, RTX3060, Ubuntu 20.04; E5-2680x2, 32Gb озу, GT1030, Ubuntu 20.04 ![]() |
Решил купить новую видяху. Б/у после майнинга как-то стремно. Смотрю на 1070Ti, или 1660Ti, большего бюджет пока не позволяет. 10 лет были AMD, но теперь смотрю все больше проектов имеют приложения только под Nvidia. Посмотрел характеристики, и странно - даже топовые Nvidia имеют производительность двойной точности в несколько раз меньше, чем AMD (считают вроде и там и там в Gflops). Кто-то сталкивался - действительно это так, и сказыватся ли это на проектах, которые требуют двойную точность? В любом случае наверное буду брать NVIDIA, может что-то посоветуете. з проектів що потребують подвійну точність зараз здається тільки Мілка залишилась, з власного досвіду можу сказати що в Мілці R9 280X (870.4-1024 GFLOPS Double precision) в 4-5 разів була швидша за gtx1070ti (244 GFLOPS Double precision), але в інших проектах з одинарною точністю програвала вже в 2-4 рази. по новим моделям нічого сказати не можу, але проскакувала новина що в драйвері OpenCL нових поколінь RDNA відях AMD є якійсь баг що навіть верифіковані завдання SETI містили помилки, не слідкував чи виправили. сам свого часу переліз на зелених оскільки з завершенням POEM не залишилось біологічних проектів під відеокарти, хоча і був фанатом AMD. в принципі я думаю що колегі по команді погодяться прогнати тестові завдання на гп які Вас цікавлять якщо вони в кого є, принаймні я на своїй gtx1070ti з радістю. -------------------- Science knows no country, because knowledge belongs to humanity, and is the torch which illuminates the world. Science is the highest personification of the nation because that nation will remain the first which carries the furthest the works of thought and intelligence. Louis Pasteur
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 17th June 2025 - 14:46 |