![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Minecraft@home
![]() я не зміг знайти повний опис проекту але здається проект шукає найдовші кактуси в випадково згенерованих світах Minecraft наприклад тут знайшли кактус довжиною 21 куб https://minecraftathome.com/minecrafthome/f...ead.php?id=4#58 ![]() ![]() https://minecraftathome.com/minecrafthome/t....php?teamid=688 - сторінка команди Ukraine зараз завдань нема але в новинах написано QUOTE I feel I can say that we're not going away yet, or within the next half year. You and I may need to keep our expectations smaller and more realistic -------------------- |
![]() ![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Є таскі з проекту 1.20 Find seeds with zero villages within a radius
![]() QUOTE Привіт, друзі! Ми повертаємося з новим набором завдань. Цього разу для графічних процесорів Nvidia. Перший пакет міститиме 262144 робочих одиниць (524288 завдань), але ми очікуємо, що в майбутньому цей проєкт матиме значно більше завдань, які надходитимуть поступово. (Орієнтовно можливо 17,1 мільярда робочих одиниць). Вибачте за брак комунікації та затримки протягом останніх кількох місяців. Наразі я є основним адміністратором цього проєкту, і хоча я приділяю більше уваги нашому Discord, мені варто краще інформувати спільноту на платформі BOINC про майбутні оновлення. Окрім цього проєкту, у нас може бути ще один (набагато менший за масштабами, ніж цей проєкт із 17,1 мільярдами робочих одиниць) та загальне оновлення платформи, над яким я поступово працював останні кілька місяців у міру можливостей. Сьогодні ввечері я завантажу нові завдання, тож готуйте ваші графічні процесори! Вони доступні для машин Windows та Linux x86_64. З найкращими побажаннями, BoySanic -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 31st July 2025 - 10:26 |