![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Paul B.Atton |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 519 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Хтось знає в чому може бути причина помилок? Чи де ще щось шукати?
В мене вже давно намагається щось порахувати, але буквально через кілька хвилин обрахунку зупиняється, видає помилку і, відповідно, ніяких результатів нема: ![]() Thu 16 Jan 2025 16:57:38 EET | LHC@home | Starting task Theory_2773-2937232-195_1 Thu 16 Jan 2025 17:11:26 EET | LHC@home | Computation for task Theory_2773-2937232-195_1 finished Thu 16 Jan 2025 17:11:26 EET | LHC@home | Output file Theory_2773-2937232-195_1_r1431332204_result for task Theory_2773-2937232-195_1 absent Причому з двох машин - вєнда і лінух - жодна не дає результатів. Версія Boinc сама свіжа, але без VirtualBox, бо він у мене встановлений окремо і теж свіжий. Більше логів з лінукса у спойлері: (Show/Hide) -------------------- |
![]() ![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 156 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
привіт
по-перше нещодавно на форумі писали що проект CMS Simulation видає глючні результаті і рекомендували його тимчасово відключити На вінді так треба мати віртуалбокс, але зазаз на твоєму компі не бачу тасков. Коли будуть напиши! Колись писали що треба мати включеними мінімум 4 ядра для деяких нових тасков На лінуксі я бачу в тебе помилки з Theory Application В мене таке ж було і я за допомогою chatgpt дещо встановив, в тому числі судо, і помилки пропали і воно почало рахувати. Але потім я намагався пофіксити остаточно деякі варнінги і повністю вбив систему ![]() Для початку постав нову версію судо, а там подивишся далі лог -------------------- |
Paul B.Atton |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 519 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
привіт по-перше нещодавно на форумі писали що проект CMS Simulation видає глючні результаті і рекомендували його тимчасово відключити На вінді так треба мати віртуалбокс, але зазаз на твоєму компі не бачу тасков. Коли будуть напиши! Колись писали що треба мати включеними мінімум 4 ядра для деяких нових тасков На лінуксі я бачу в тебе помилки з Theory Application В мене таке ж було і я за допомогою chatgpt дещо встановив, в тому числі судо, і помилки пропали і воно почало рахувати. Але потім я намагався пофіксити остаточно деякі варнінги і повністю вбив систему ![]() Для початку постав нову версію судо, а там подивишся далі лог Там давно вже пофіг, який саме проєкт глючить - воно нічого не видає вже, мабуть, рік чи два, як не більше. Ба, навіть я вже переїхав з Win7 на Win10, але на нього це ніяк не вплинуло. Лінух я планую оновити, тільки спершу там треба дещо почистити, але руки поки не доходять. А от що з вєндою робити? Ядер у мене всього 4, у налаштуваннях обмежено використання проца, бо мені самому теж хотілося б щось робити на своєму компі. ![]() І де шукати нормальний лог на вєнді? Чи треба десь щось увімкнути додатково? -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 14th June 2025 - 23:11 |