![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Anthony |
![]() ![]()
Пост
|
![]() кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 52 З нами з: 18-October 05 З: Дніпропетровська Користувач №: 134 Парк машин: CPU:Pentium IV 3 GHz HT Memory:1Gb DDR ![]() |
Opera.
![]() Очень нравится. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Де?! Лінк. І що не правильно? Або скріншот. Та, буду я ради одного скриншота оперу ставить! Линк обычный: http://folding.extremeoverclocking.com/use...t.php?s=&t=2164 (кстати, он уже через укртелеком доступный! ![]() Трабла: левая колонка, там где выбираешь тип отображения статистики шириной не в ~5 см, а на полэкрана где-то...в итоге появляется горизонтальный скроллинг ![]() ![]() ![]() Та той смайлик (лінк хтось зберіг?) і в пепередніх версія ІЕ не кращий. В Опері - нормально. Да я вообще этот вопрос админам адрессовал: у нас в наборе смайлов нет "рыгающего". Самый рульный рыгающий смайл находится на конфаренции ИХБТ.КОМ -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 9th July 2025 - 06:27 |