![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Anthony |
![]() ![]()
Пост
|
![]() кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 52 З нами з: 18-October 05 З: Дніпропетровська Користувач №: 134 Парк машин: CPU:Pentium IV 3 GHz HT Memory:1Gb DDR ![]() |
Opera.
![]() Очень нравится. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 520 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Де?! Лінк. І що не правильно? Або скріншот. Та, буду я ради одного скриншота оперу ставить! Линк обычный: http://folding.extremeoverclocking.com/use...t.php?s=&t=2164 (кстати, он уже через укртелеком доступный! ![]() Трабла: левая колонка, там где выбираешь тип отображения статистики шириной не в ~5 см, а на полэкрана где-то...в итоге появляется горизонтальный скроллинг ![]() ![]() ![]() А я не полінувався навіть поміряти на екрані лінійкою ![]() Ось наведений тобою УРЛ із вимкненою графікою ("Cashed images") ![]() ![]() В першому випадку ширина лівої колонки 94 мм, в другому - 35 мм. Все через кнопку PayPal. І ніякої горизонтальної прокрутки. Хоча й для складних випадків є "Fit to width (Ctrl-F11)". Може варто змінити монітор на ширший за 10 см? ![]() Та той смайлик (лінк хтось зберіг?) і в пепередніх версія ІЕ не кращий. В Опері - нормально. Да я вообще этот вопрос админам адрессовал: у нас в наборе смайлов нет "рыгающего". Самый рульный рыгающий смайл находится на конфаренции ИХБТ.КОМ Я помилився і мав на увазі не той смайлик. Десь пробігав лінк на тест броузерів, де за допомогою HTML вимальовується смайлик. ІЕ різних версій там таке вимальовує... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 9th July 2025 - 03:02 |