![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
hunter |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 63 З нами з: 3-October 05 З: Kyiv Користувач №: 129 Стать: Чол Парк машин: Athlon 64X2 4800+ ![]() |
Замерял ли кто, дает ли запуск двух экземпляров ФАХа на процессоре с НТ заметное увелечине ППД? Насколько я понимаю, в таких процах вычислительная часть все равно одна.
-------------------- |
![]() ![]() |
romko |
![]()
Пост
|
![]() стааарий кранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 392 З нами з: 30-September 05 З: далеко Користувач №: 128 Стать: Чол Парк машин: 1 Core i5-520M@2400 MHz, 2048 MB DDR3@667 MHz ![]() |
могу проверить , но мне кажеться что будет даже медленнее даже на двуядерном проце выигрыш может быть , а может и не быть ... а HT - понты - и ничего хорошего не выйдет . Гіпотези - добре, а практика краще. ![]() Я досить довго (кілька місяців) використовував проци з гіпертредінгом (pentium 4: prescott i prescott 2M) для ФАХ і можу сказати, що приріст (сумарного ) від 2-х одночасно запущених клієнтів є. Він коливається в межах 10-30%, в залежності від комбінації типів завдань, причому найчастіше знаходиться в районі 25%. -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 18th June 2025 - 22:28 |