![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
kit400 |
![]()
Пост
|
кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 43 З нами з: 21-July 04 Користувач №: 62 ![]() |
Как я понял своего сабжа у нас нет.
Вот сегодня наваял http://forum.vbios.com/addons/kit/fad.php Сильно не пинать оно еще сырое ![]() Пишите вопроссы предложения пожелания. По мере наличия времени постораюсь выполнить. -------------------- |
![]() ![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 519 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
(kit400 @ Jul 29 2004, 08:26 PM) вообще-то сортировка работает в обе стороны. Тыцнул раз по возрастанию, другой - убыванию Це я знаю. ![]() А ще сам добре перевір сортування за всіма стовпчиками: по Hits та +Hits сортує невідомим чином, а у трьох останніх стовпчиках взагалі дає SQL ERROR: Database error only visible to forum administrators Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /xfs/VH/forum.vbios.com/htdocs/mysql.inc.php on line 160 (kit400 @ Jul 30 2004, 11:00 AM) навел немного красоты с квадратиками и треугольничками ![]() Просто чудово! ![]() ![]() А зробити б перерахунок поточного місця в залежності від обраного порядку сортування... До речі, я забув дати ще один лінк - стат з проекту United Devices. Дивно, але там ще хтось доїть. ![]() ![]() Це повідомлення відредагував Paul B.Atton: Jul 30 2004, 13:39 -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 16th June 2025 - 08:25 |