![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Сабж собственно.
У меня nokia ![]() Узнать белый или серый ИМЕЙ у вашего телефона можно тут: http://80.91.178.149/index.aspx Це повідомлення відредагував nikelong: Jan 30 2011, 21:43 |
![]() ![]() |
RayCo |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 243 З нами з: 17-November 05 З: Бориспіль Користувач №: 142 Стать: Чол Парк машин: Athlon XP 2500+ Pentium 630 3.0GHz Celeron D 2.53GHz Celeron 2.4GHz 3xCeleron 1.2-1.3GHz ![]() |
Перший телефон - Alcatel OT302. Загубив...
Другий Motorola фіг зна яка... Були проблеми з екраном (розкладушка), тому всім подобалось як я його вмикав, бо я його трус аж до сказу. Все ж таки померла остаточно... Третій - Siemens C65... Його "втрата" коштувала мені двома тижнями лікарняного.... Не дійшов додому 50 метрів... ![]() Зараз маю напіввбиту Nokia 6230, що дісталась від чоловіка моєї сестри... стан аж ніякий, бо він такий користувач, що умудрився на своїй 8800 поставити подряпини на сапфіровому склу.... Тож 6230 у хріновому стані... У принципі мені телефон окрім дзвонків не потрібен (я смс не пишу... не люблю...) отож поки користуюсь... Але після одруження нарешті можемо гроші витратити не лише на підготовку до весілля ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 7th August 2025 - 14:42 |