![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
braindancer |
![]() ![]()
Пост
|
![]() /dev/brain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 374 З нами з: 15-August 03 З: San Francisco, California Користувач №: 1 Стать: Чол Парк машин: 2x Xeon Silver 4114 2x Xeon E5-2630 v2 Core i7-6820HK + GTX 1080 ![]() |
Сабж... Кто-то из наших считает UD/Grid? Или эту ветку можно нафиг закрывать?
-------------------- |
![]() ![]() |
SMAll |
![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: New Members Повідомлень: 10 З нами з: 3-November 04 Користувач №: 73 Парк машин: Зараз 1-на ![]() |
Воно то так, але не зовсім. Дійсно мережа у нас на декілька тисяч комп"ютерів (можливо хтось чув про Київський політехнічний інститут :-), але не усі побажають цим займатися. Я розраховую хоча б на декілька десятків (макс. сотню) поки що, далі буде видно. Для того, щоб "донести" це до народу потрібно самому розібратися що до чого. Я розумію, що це не важко, але потрібно продумати план дій (до речі, дехто хотів би зробити свій проект, але потрібно знати що обраховувати). Ось зараз я займаюсь розрахунком ЮД, тому що не можу настроїти ФаД через проксі. Як тільки я запитав тут, то одразу в іншій частині форума знайшов відповідь, але встановити делегейт мені не вдалось - викликає помилку при звертанні до пам"яті. Хочу знайти щось подібне - мале за розміром та під він2к, але часу трохи не вистачає на пошуки та налагодження. Тому запитав, що можливо хтось знає такий собі локальній проксі і як його налаштувать.
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 3rd August 2025 - 04:31 |