![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Waldemar |
![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: New Members Повідомлень: 6 З нами з: 12-February 08 Користувач №: 701 Стать: bot ![]() |
Як вам Вікіпедія, друзі? http://uk.wikipedia.org/
Дуже гарний приклад до теми вільного програмного забезпечення! А точніше певно до Вільного Суспільства! ![]() Дивно лиш чому в українському сегменті так мало статей?! У наших сусідів у десятки разів більше статей, і не кажіть, що від кількості населення це залежить ![]() ![]() Цікаві ваші думки з цього приводу! ![]() |
![]() ![]() |
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
Дивно, я десь читав, що українських статей більше, ніж російських... Правда, було то досить давно...
До речі, я одну готую, скоро їх стане трохи більше. )) Ну, просимо й Вас не бути байдужими до нашого захоплення: підключайтесь, рахуйте за Україну, несіть знання про розподілені обчислення в маси! ![]() А стосовно того, чому так мало, то, думаю, справа в слабкій агітації, не всі знають... Точніше, той, хто міг би з ентузіазмом взятись за таке, може й не знає про вікіпедію (вот вам песня о том, кто не спел, и что голос имел не узнал). А агітація - велика сила, це підтверджує історія розвитку нашої команди і загалом розподілених обчислень в Україні. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 23rd June 2025 - 12:08 |