![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
_Makoed_ |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 45 З нами з: 11-December 04 З: UA Donetsk Користувач №: 76 Стать: Чол Парк машин: несколько Sempron'ов ![]() |
Я вот смотрю тут и думаю... почему нас так мало? Сейчас за Украину считает только около 125 участников (это по информации с официального сайта), а реально еще меньше
![]() Короче, вносим предложения и давайте начнем действовать! Нужно как-то поднимать наши вычмощности ![]() Нужно организовать рекламу, хороший FAQ и т.д... Я бы мог взяться за FAQ... Жду предложений. |
![]() ![]() |
tyoma |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 758 З нами з: 9-June 04 З: Надвірна Користувач №: 53 Стать: Чол ![]() |
(Paul B.Atton @ Feb 3 2005, 10:16 AM) А щодо тих, хто пішов... Є люди, котрі звикли приходити на все готове. Аби хтось зробив все і саме зараз. Але ж так не буває! Хочеш "прямо зараз"? Подвійний тариф, як мінімум. А вимагати такого від людини, що робить щось у свій вільний час і, часом, за свої власні кошти... Нехай собі йдуть. Команда від цього небагато втратить. Ну власне питання стоїть в тому, щоб розкрутити ФАД на Україні, а для цього треба, шоб люди, які придуть, відразу не пішли геть. Тому, я вважаю, бажано їм прийти "на все готове" і я знаю людей, які повернуться до ФАДу (з того ж UD), якшо побачать, шо сайт працює краще або так само як в ЮД. Як на мене, потрібно зробити, для початку, якись ссилки на vbios статистику або, за їхньою допомогою, перенести стат на цей сайт... і тоді люди потянуться, навіть ,знову ж таки ![]() -------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 19th June 2025 - 10:11 |