Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

> Дух суперництва, мабуть, офтоп
Burzum
Jun 23 2005, 18:35
Пост #1

D.NET'чик

Група: Trusted Members
З: Вінниця-Kиїв-Львів
Користувач №: 106
Стать: Чол
Парк машин:
Майже 0 ГГц

Доброго дня, шановні! Щось тихо стало у форумі (я про rc5)... Всі пишуть у фад... Може, всі й рахують не rc5, а фад??? Так от, про що це я... А-аа, так. Дозволю трохи поофтопити (прохання до модераторів: не прибивайте топік з тиждень smile.gif ). І ще одне прохання: дайте кнопкуexcl.gif Я культурний, вихований, законослухняний, не п"ю, не курю, старанно підключаю все нові й нові машини і видаю все більше й більше блоків за команду. А ще я майже увесь день в ітернеті (робота така biggrin.gif ). Хочу бути модераторомexcl.gif
А тепер основна тема - дух суперництва.
Підкоманда Wicked Cow (складається з двох чоловік) зустрілась в командному статі з підкомандою Life:) is getting interesting (видає високі надої на двох РС! -цікаво, що за машини smile.gif ). Учасники першої не люблять КС і ЮМС і бажають їм гідного конкурента, але вони не згодні з тим, що Life:) is getting interesting!!! - сірість, яка не дуже відрізяється від інших. Тому вони вирішили перейменуватись і обійти Лайф в статі smile.gif . Є сподівання, що Лайф прийме виклик, також збільшить оберти і не дасть себе обігнати. Може, таке суперництво збільшить командні надої???
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Відповідей
Burzum
Jun 29 2005, 07:39
Пост #2

D.NET'чик

Група: Trusted Members
З: Вінниця-Kиїв-Львів
Користувач №: 106
Стать: Чол
Парк машин:
Майже 0 ГГц

А тепер ми маємо обігнати тих самих саксаулів: Daugava та Paul B. Atton smile.gif
То як шановні, де там новелівські сервери? Ви від нас втечете? smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Повідомлення у даній Темі

Reply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 19th July 2025 - 13:05