![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Результаты тестирования
8 из 8 - Поздравляем, вы - вымирающий вид ![]() Пройти тест на знание русского языка -------------------- |
![]() ![]() |
vortex |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-привид ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 167 З нами з: 28-March 07 З: славетне місто-герой Київ Користувач №: 489 Стать: Чол Парк машин: Intel Core Quad Q6600@3.2GHz, 5GB DDR2, WIN7 x64, asus EAH6850 ![]() |
Результаты тестирования
Вы дали 7 правильных ответов из 8. Почти отлично. Возможно, вам просто оказался не по зубам суффикс "чик". Одна ошибка простительна. На фоне общих ответов это неплохой результат, вы можете радоваться, что ваш уровень - выше среднего. Таких, как вы, в стране, согласно опросу ВЦИОМа, – 8%.* Це за умови, що я вчив російську десь у класі п'ятому і у мене було "3"...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. останнє завалив))) -------------------- |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 162 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Це за умови, що я вчив російську десь у класі п'ятому і у мене було "3"...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Да, все реально зависит от того сколько ты читаешь. Чем больше - тем меньше ошибок допускаешь в письме. Ну, конечно, помножить на "фактор Кодака" когда быстро печатаешь вслепую левой ногой ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Некто |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 762 З нами з: 16-May 08 З: Київ Користувач №: 745 Стать: Чол Парк машин: Q6600 @ 2600 MHz ![]() |
Це за умови, що я вчив російську десь у класі п'ятому і у мене було "3"...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Да, все реально зависит от того сколько ты читаешь. Чем больше - тем меньше ошибок допускаешь в письме. Ну, конечно, помножить на "фактор Кодака" когда быстро печатаешь вслепую левой ногой ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 2nd August 2025 - 17:41 |