![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
tit2 |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 235 З нами з: 4-January 06 З: Луцьк Користувач №: 151 Стать: Чол Парк машин: 1 ![]() |
Всё-же, иногда хочется просто поболтать, когда все клиенты распределённых вычислений установлены и настроены должным образом, и у нас появляется время "для тэрэвэнив"
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
fanata |
![]()
Пост
|
![]() Бронтокранчер ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 31 З нами з: 21-October 08 З: .ua Користувач №: 849 Стать: Чол Парк машин: > 0 ![]() |
а я бы встртился ещё раз со всеми. только не больше одного бокала ))) а то потом... Розповідаю прикол щодо пива. Ніч. Переводимо кантору на продакшн-систему. ![]() Усі тазіки перевстановлюються і відразу тестуються усі сервіси та тд. Я та ще чувак в парі та 3 представника банку-замовника. Десь 1-2 ночі. Наші колеги вже втомилися та зголодніли. Приходять та пропонують поїхати за їжею. Я відмовляюся і прошу лише 2 літри пива. ВОНИ В ШОЦІ! ![]() Виявляється, те саме сказав і мій колега СЛОВО В СЛОВО! ![]() Далі вони ше більше офігіли, коли ми (в окремих кабінетах сиділи) бахнули по пивку і як ні в чому не бувало далі зосереджено піднімали рішення. Так шо - потрібно тренуватися пити пиво ![]() ![]() По 2 літри на брата це нармуль! Головне не записати потім горілкою, точніше можна, але не можна горілку пивом запивати. А то буде як завжди ;-) ![]() Блін. Ну мене форумна система підкололоа - підпис профіля (Зацікавився розподіленими). Мда.... не зацікавився, а повернувся! ;-) ой хе-хе-хе! ![]() -------------------- ...всі там будемо...
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 22nd October 2025 - 21:39 |