![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Стат от поларсети
Процент завершения проекта (справа там где вышка "добывает" руду. На флэше. Отключаем резалку баннеров на этой странице.) Статус серверов Ух-ты! А оказывается проект АБЦ имеет свой срок завершения! http://www.rekenmeemetabc.nl/ total project status - 70.2455% Хотя еще 29 августа было 60% Т.е. грубо говоря проекту считатся еще месяцев пять (!) СТАМПЭЙД? Це повідомлення відредагував nikelong: Jan 15 2009, 13:01 -------------------- |
![]() ![]() |
fanata |
![]()
Пост
|
![]() Бронтокранчер ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 31 З нами з: 21-October 08 З: .ua Користувач №: 849 Стать: Чол Парк машин: > 0 ![]() |
Думаю, после челленджа в праймгриде коекто ди и вернется в АБЦ на месяцок. Глядишь и перепрыгнем заветную планочку ![]() Аби не чекати того чарівного патичка, сам докинув в топку пару деревяшок! Думаю сьогодні, в неділю 30-го листопада ми будемо мати понад 100к! Ввечері при потребі насильно позливаю блоки, аби на сьогодні порахувалися! Зрештою Phant0m тему нам підняв! РЕСПЕКТ! Domain Controller Incompatibility The present range of BOINC 6.2 is incompatible with Domain Controllers, meaning that you cannot install it on your system if it is a DC. This is because the developers used the Local Account API's instead of the Global Account API's. A fix for this will be available in BOINC 6.4 Блін. Знову забув як я це обійшов. ![]() 5-ту версію не ставив. Ще раз респект Phant0M!!! Якби не він, то моя задниця не пододавала би ресурсів! Доки грім не гримне, українець клієнта не поставить! ;-) У нас в грудні буде мега-битва в топ-трійці! хе-хе-хе! :-D -------------------- ...всі там будемо...
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 7th August 2025 - 01:06 |