![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Oasis |
![]() ![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 462 З нами з: 25-August 04 З: Київ. Користувач №: 63 Стать: Чол Парк машин: 2xXeon 3,6, 2xXeon 2,66 (24/7), Athlon64 3200 and less... ![]() |
Пам"ятаю як важко народжувався сам сайт з розподілених обчислень. Але мені як людині у якої закордонний інет коштує зайву копійку цікавить, наскільки можливо перенести форум на Український хостінг?
Можливо я такий не один і мене хтось підтримає. Можливо б ще хтось прийняв би участь у розподілених обчисленнях якби завдання можна було завантажувати з Українського FTP і вивантажувати знов таки туди ж. (Як додатковий сервіс наскільки це можливо?). Наскільки для вас актуальна проблема закордонного трафіку? ![]() -------------------- ЛЮБОВ ПЕРЕМОЖЕ!!! КОХАЙТЕСЯ!!!
|
![]() ![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 519 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Стосовно проектів Distributed.net особливих проблем встановлення проксі нема. треба лише мати машинку, де його можна встановити, і бажання це зробити. Колись навіть був такий публічний проксі від Херсонської команди. Але нинішній його стан мені наразі невідомий.
По інших проектах таке імовірно можливо, але ускладнюється тим, що більшість проектів передбачає безпосередній зв'язок клієнта і сервера для обміну не лише власне завданням для обрахунку, а й додатковою інформацією про швидкість клієнта тощо. Це використовується для відповідного вибору завдання підходящої "ваги". Хіба що набирати такі завдання на різних компах і викладати вже відсортованими. -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 19th June 2025 - 05:38 |