![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
ANT |
![]() ![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Ukraine RC5] - FOREVER!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
(EXT @ Dec 3 2003, 01:56 PM) Так. Агітацію. Скажіть мені будь-ласка, слова з яких треба починати розмову з людьми, а то вони мене жахаються при словах: ключ, ключі, блоки, сіно, корови, клієнт, шифр, і т.д. ![]() ![]() І після цього хочеться взяти кулемет і верещати: " Стаять! Нє баяцца!" та поціліти пару разочків у повітря ![]() Одним словом, що краще говорити людині при зутрічі? Розкажіть, а то я всіх відмовишихся піду та вб'ю. ![]() В принципі це дуже непроста справа. ![]() Можу дати пару порад. 1 - Середовище. Клієнта(майбутню доярку) треба обробляти в теплій, приємній ситуації. тому перше правільне питання має бути - Ти пиво пьеш? 2 - Там, на пиві(горілці, коньяку) треба поцікавитись потенційними розмірами корівника і патріотичним духом "жертви". 3 - Основні моменти на які треба звернути увагу і що може зацікавити "жертву" - патріотизм(піднімем Україну хоч в якомусь світовому рейтингу) ![]() ![]() 4 - різне... -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 7th August 2025 - 00:35 |