Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

> Теорія РО., Доступно чи на академічному рівні...
druid3
Jun 3 2009, 18:06
Пост #1

Так, я створив профіль!

Група: New Members
З: Kyiv
Користувач №: 1 061
Стать: Чол
Парк машин:
один потертий bf532...

Привіт саучаснєгі)))!

Тільки здибав цей фоум, читаю, цікаво... Та нажаль увесь його не маю змоги передивитись, тому завчасно пршу вибачення якщо питання вже розглядалось...
А питання ось у чому - де можна знайти матеріал що до розробок систем розподілених обчислень? Мова тексту... бажано не китайська ))). Цікавить саме так званий метакомп'ютерінг а-ля BOINC(процеси асинхронні, події стохастичні), а не кластерні системи...

P.S.: до сирців BOINC будьласка не відсилайте, це все-одно як людині що почала цікавитися UNIX-way радити скачати Linux-kernel 2.6 і прискіпливо його продивитись -"там всьо єсть", мол)))...

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Відповідей
Rilian
Jun 3 2009, 18:13
Пост #2

interstellar

Група: Team member
З: Торонто
Користувач №: 184
Стать: НеСкажу
Free-DC_CPID
Парк машин:
ноут и кусок сервера

в 3 словах:

1) придумываешь что считать. желательно что-то полезное человечеству
2) качаешь и устанавливаешь БОИНК-сервер. настраиваешь
3) создаешь клиент (исходников с примерами полно)
4) считаешь

материалы на сайте боинка и сайтах проектов (в magnetism@home например исходники полностью открыты)

--------------------
(Show/Hide)

IPB Image

IPB Image

IPB Image
IPB Image

загальна статистика: BOINCstats * FreeDC команда: BOINC команда Ukraine

IPB Image

IPB Image
+Quote Post
druid3
Jun 4 2009, 14:42
Пост #3

Так, я створив профіль!

Група: New Members
З: Kyiv
Користувач №: 1 061
Стать: Чол
Парк машин:
один потертий bf532...

(Rilian @ Jun 3 2009, 19:13) *

в 3 словах:

Дякую за бажання допомогти, та справа в тому, що в мене вже минув період юнацького становлення коли хочеться у всьому трішечки розібратись - тепер хочеться трішки глибше.shuffle.gif

1) придумываешь что считать. желательно что-то полезное человечеству

Що до корисності людсту, у мене є певні сумніви що щость з того що зараз розроблюється в світі щось взагалі корисне, а не просто укріплює владу тих чи інших фінансових домів, та це окрема розмова ph34r2.gif ...
А от що до формалізації "дуже корисних людству" задач стосовно РО - якраз це дуже не трівіальна річ. Зрозуміло що математика породжується теорією множин -> звязок(оператор) між скінченними множинами - матриця -> тому все зводиться до дій над матрицями )))... Та все це "в общєм і целам" - а от деб про таке почитать - класи задач які на данний час успішно формалізуються для вирішення методами РО. Чи там як розраховується(а головне - розподіляється) похибка, адже на дуже великих послідовностях і double float може дати що завгодно... Правда все це можна вичитати в роботах по кластеринм системам та суперкомп'ютерам. А стосовно РО там ще ряд питань - випадкова асинхронність задач, та таке інше ...

2) качаешь и устанавливаешь БОИНК-сервер. настраиваешь

swoon.gif

3) создаешь клиент (исходников с примерами полно)

4) считаешь
ves001.gif
:
материалы на сайте боинка и сайтах проектов (в magnetism@home например исходники полностью открыты)

idontno.gif Не знайшов я матеріалів там... Щож до відкритих сорців - то спробуйте вивчати UNIX за кодами Linux, зразу перестанете таке радити... До тогож мене цікавлять напрямки розвитку - той же Linux весь час еволюціонує, в напрямках яких ніяк не вичитати в попередніх версіях. Для тогож і шукають люди теоретичні матеріали - що б знати куди рухатись, теж цифрове радіо було повністью пропрацьоване ще в 1960-х та зайшовши тоді в магазин купити можна було лише лампову радіолу wink2.gif ...

(Tamagoch @ Jun 3 2009, 19:36) *

druid3,
в мене диплом майже на цю тему був... як знайду щось, скину сюди

Був би вельми вдячний! thumbsup.gif

--------------------
+Quote Post

Повідомлення у даній Темі

Reply to this topicStart new topic
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 20th June 2025 - 19:10