![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
druid3 |
![]() ![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 3 З нами з: 3-June 09 З: Kyiv Користувач №: 1 061 Стать: Чол Парк машин: один потертий bf532... ![]() |
Привіт саучаснєгі)))!
Тільки здибав цей фоум, читаю, цікаво... Та нажаль увесь його не маю змоги передивитись, тому завчасно пршу вибачення якщо питання вже розглядалось... А питання ось у чому - де можна знайти матеріал що до розробок систем розподілених обчислень? Мова тексту... бажано не китайська ))). Цікавить саме так званий метакомп'ютерінг а-ля BOINC(процеси асинхронні, події стохастичні), а не кластерні системи... P.S.: до сирців BOINC будьласка не відсилайте, це все-одно як людині що почала цікавитися UNIX-way радити скачати Linux-kernel 2.6 і прискіпливо його продивитись -"там всьо єсть", мол)))... -------------------- |
![]() ![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 159 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Ок. Я недавно устанавливал и настраивал БОИНК сервер. Могу написать краткий ман и ссылки на доки по которым настраивал. Там сложнолсть тока с питоновскими скриптами. пришлось руками коече допиливать
я остановился на этапе генерацииВЮ клиента написал (оч примитивного) на С пс: у меня щя диплом и сессия и госы поэтому быстро все помочь не обещаю. ну, как всегда -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 20th June 2025 - 21:55 |