![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Ув. форумчани !
![]() Пропиарю тут Хаб сети DC++ ![]() Адрес хаба ----- ogohub.org.ua:16934 или так ----- 195.177.72.105:16934 Если у Вас еще нет клиента DC++ - то пройдитесь по ссылке: http://ogo.in.ua/forum/viewtopic.php?t=4182 Там расписано откуда скачать клиент и как его настроить! Не забудьте про проброс портов (port mapping), если у Вас модем в режиме роутера! -------------------- |
![]() ![]() |
Патрiот |
![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 3 З нами з: 17-September 09 Користувач №: 1 165 Стать: Чол ![]() |
Відредагував свій перший пост, думаю полегшало?
![]() Burzum, красно дякую за підтримку! Я залучений до розвитку NLight Project DC++, тому можу сказати що міні-історія проекту нагадує історію України =) Тобто знаходились такі що використовували DDoS, всілякі спроби проникнення та викрадення адрес, знищення БД і так далі... і всі з Росії. Змінено вже 4-тий сервер за 2 роки, втрачено понад 300 відвідувачів через наявну тоді адресу no-ip сервісу яку заблокували без причини... Але все ж таки хаб продовжує працювати, і з'явився власне сайт присвячений цьому. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 5th July 2025 - 15:04 |