![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Panda |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
ALL - хтось віслюка ганяє? Я Мула маю, працює постійно. Може данними обміняємося, один одного в друзі позаписуємо? Раптом контент співпаде?
![]() -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
(braindancer @ Dec 15 2003, 10:46 PM) Деякі пролазять точно, але напевно не скажу. Юзав Мула - дуже тупий клієнт, остогид мені швидко. Юзав Казу - мало на стінку не видерся від неймовірного напливу реклами та spyware... Зараз юзаю Soulseek - то штука тільки для музики і тільки електронної. Досить обмежено, але це те, що мені треба... Мул тупий клієнт?? хммм... яку ж версію ти юзав? Цікаво щоб ти сказав про рідний eDonkey - він взагалі слабенький був. Мул зара просто ляля! А взагалі все справді дуже залежить від контента, який кого цікавить. eMule(eDonkey) це в основному варез, кіно(я рус тяну), музика(але в пацанячому варіанті - ape-формат) - тобто досить грубий контент. Коза, МХ - це музика переважно(мр3). Зара піднімається бітторент - це в основному кіно, варез, ігри. -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 6th July 2025 - 17:34 |