![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
ReMMeR |
![]()
Пост
|
![]() ----===[ oO ]===---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 2 910 З нами з: 20-October 05 З: Quake arena Користувач №: 135 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Сабж.
Прошу проголосувати. -------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
Тоді таким чином:
1. Команда: "Загальний", "Балаболка" ![]() 2. Поточні проекти: "RC5", "OGR", "F@H", "BOINC". 3. Завершені проекти: "FaD", "UD". Якщо робити п.1 як "Загальні форуми", тоді можна розбити "Загальний" на декілька форумів відповідно до глобальних напрямків діяльності команди - сайт, технології РО, запрошення новачків тощо... -------------------- (Show/Hide) |
Red Panda THINKs |
![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 198 З нами з: 17-January 05 З: Київ Користувач №: 79 Стать: Чол ![]() |
Тоді таким чином: 1. Команда: "Загальний", "Балаболка" :) 2. Поточні проекти: "RC5", "OGR", "F@H", "BOINC". 3. Завершені проекти: "FaD", "UD". Якщо робити п.1 як "Загальні форуми", тоді можна розбити "Загальний" на декілька форумів відповідно до глобальних напрямків діяльності команди - сайт, технології РО, запрошення новачків тощо... Що стосується групування, то в мене є сумнів, чи можна зробити групування розділів на декількох рівнях - я, наприклад, такого ніде не бачив. Завжди група розділів і в них гілки. Але загалом я згоден. Голосував за зберегти. |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
Що стосується групування, то в мене є сумнів, чи можна зробити групування розділів на декількох рівнях - я, наприклад, такого ніде не бачив. Завжди група розділів і в них гілки. Але загалом я згоден. у верхній частині є " Розподілені обчислення на Україні > Загальні форуми проекту > United Devices" - 0-й, 1-й та 2-й рівні форумів, далі вже йдуть теми... тому, мабуть можна зробити групування, інакше навіщо тоді 1-й рівень взагалі, якщо він завжди є єдиним для всіх форумів -------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 15th June 2025 - 08:54 |