![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Собственно, сабж
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
В нас немає послідовної політики в покаранні, помню, після введення штрафів декілька місяців всі були дуже зібраними на дорозі, а зараз знову творять майже все, що хочуть, стаж в мене вже більше 10 років за кермом, так от такий безпрєдел практично як і раніше, до введення штрафів, просто взятки піднялись і люди звикли до цього. Але я принципово не порушую(нічого серйозного, за містом можу 120-140 їхати, але з умом, там де є мєнти або небезпека не перевищую, а вмісті тільки по правилам і нікому нічого не плачу)За останній рік був лише 1 випадок, мене за містом мєнти розвели на швидкості, реально був лівий прибор, бо їхав я десь 100-103 км/год, вони показали, що 112, але тут я сам винен був, треба було доводити свою правоту, а я не став, урок і досвід, як завжди на своїй шкурі мені на майбутнє і штраф в 255 гривень. Але тут є інша проблема, якщо з гаїшниками, ще можна якось справитись, тобто не порушувати, то з іншими контролюючими організаціями практично нереально, на цьому тижні буду давати взятки пожежникам і службі захисту прав споживачів, оскільки реально не можливо виконати умови, які вони ставлять, ось чому сумно, охота працювати по закону, а не получається(((, і це ще вершина айсбергу, суди, прокуратура, земельні і майнові питання, як кажуть знаючі люди просто піздєц, безпрєдєл і понятія, дуже сподіваюсь, що вдасться новому політику стати президентом, а не юлі з вітьою, хоча це маловірогідно.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 19th June 2025 - 07:04 |