![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
ANT |
![]() ![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
...ось виникло питання...................
чи не зробити бува щотижневу (хоча б) розсилочку стосовно НОВИН проекту по його учасникам? Маю наувазі [Ukraine RC5]....... За пару тижнів (читай місяців, років) набити руку (читай лоба ![]() АКТИВІСТИ ОКРІМ МЕНЕ Є ????? -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
![]() ![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 521 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
1. Потрібно дві розсилки: на всіх (відомих) учасників і на тих, що підписалися.
Перша має бути не дуже частою - лише на якісь "визначні" події, аби не дуже турбувати, тих хто цього не хоче. Друга може бути хоч кілька разів на день - сам знав куди підписувався. ![]() 2. Безкоштовні сервіси значно полегшують впровадження цього діла. Хоча я сам жодного разу не виступав у ролі організатора, але користування вже налагодженим сервісом для підписчика буде простіше. А для деяких може бути вже й знайомим - досить додати лише ще одну розсилку та встановити відповідний фільтр. Але ці безкоштовні сервіси можуть бути не завжди надійними і контрольованими і іноді мають коротке життя. Тож треба ретельно добирати кандидатів. IMHO є ще шанс нарватися на "злого" адміна, що просто заборонив будь-які розсилки з відомих адрес. Організація власними силами потребує часу і можливостей. Але має переваги там, де безкоштовний сервіс має мінуси і навпаки, програє безкоштовним сервісам у певних можливостях. IMHO. Хоча мені можуть і заперечити. І навіть справедливо і переконливо. Але це моє "IMHO" і я його нікому не віддам. ![]() 3. На жаль, нічим не можу зарадити. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 7th August 2025 - 14:04 |