![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Arbalet |
![]()
Пост
|
![]() Штандартенкранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 647 З нами з: 16-August 05 Користувач №: 119 Стать: Чол Парк машин: FX-8320 + 1070Ti ![]() |
владельцам процессоров с наборами инструкций SSE2/SSE3/3DNOW! рекомендую выставить clienttype=4, это значительно увеличивает шансы на получение жаб под ядро Double Gromacs, которые например на моем Athlon 64 X2 считаются со скоростью превышающей 400 ppd с одного ядра
![]() -------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
У мене проблема з type=4.
Коли виставляю це значення, то після запуску клієнта файл client.cfg змінюється: збивається ID машини (на 1), від файла взагалі залишається тільки [settings] machineid=1 [http] active=no Клієнт намагається з"єднатись, але з таким client.cfg у нього нічого не виходить Пробував варіанти з удмоном (айді 1, 3 і 8), без удмона, версії 502 і 504 ![]() |
lokki |
![]()
Пост
|
Трохи обжився ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 31 З нами з: 1-April 06 З: Київ Користувач №: 200 Стать: Чол Парк машин: C2D E6550@3,1GHz, 2GB DDR-II ![]() |
У мене проблема з type=4. Коли виставляю це значення, то після запуску клієнта файл client.cfg змінюється: збивається ID машини (на 1), від файла взагалі залишається тільки [settings] machineid=1 [http] active=no Клієнт намагається з"єднатись, але з таким client.cfg у нього нічого не виходить Пробував варіанти з удмоном (айді 1, 3 і 8), без удмона, версії 502 і 504 ![]() У мене був схожий прикол, з удмоном. Скидало юзера на анонімус і команду на 0 Ще запитання до гуру - проставив кругом клієнттайп 4, в удмоні вкладка кеш показує "СТ=4", значить все ок. Коли жму "настроить етот слот", скидає значення на 2. У когось ще таке є? -------------------- There are only 10 types of people - the ones, who understand binary, and those, who can't
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 14th July 2025 - 17:52 |