![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Я считаю, что нужно всей командой проголосовать и решить, переходим мы туда или ищем себе что-то более подходящее...
-------------------- |
![]() ![]() |
Oasis |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: New Members Повідомлень: 462 З нами з: 25-August 04 З: Київ. Користувач №: 63 Стать: Чол Парк машин: 2xXeon 3,6, 2xXeon 2,66 (24/7), Athlon64 3200 and less... ![]() |
(romko @ Nov 7 2005, 09:05 AM) Але встановлювати на машини без згоди їх власників заборонено ліцензією. Це схоже на: "Ми вилікуємо Вас, якщо Ви не проти" ![]() Все таки я диктатор і на думку інших наврядчи буду звертати увагу, бо інакше за 10 років буду змушений знов полювати на мамонтів. А не насолоджуватись прекрасними краєвидами Мельмаку ![]() ![]() -------------------- ЛЮБОВ ПЕРЕМОЖЕ!!! КОХАЙТЕСЯ!!!
|
nikelong |
![]()
Пост
|
Тера ранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 11 909 З нами з: 19-March 05 Користувач №: 92 Стать: Чол ![]() |
Все таки я диктатор і на думку інших наврядчи буду звертати увагу, бо інакше за 10 років буду змушений знов полювати на мамонтів. А не насолоджуватись прекрасними краєвидами Мельмаку ![]() ну что, спустя полгода ты уже приблизился к постройке звездолёта на мЭльмак ? ![]() ЗЫ: это сообщение я написал чисто от фонаря, шоб у мну стало 700 сообщений ;-) -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 20th June 2025 - 07:03 |