![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Sting |
![]() ![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 2 З нами з: 1-November 05 Користувач №: 137 Парк машин: пока одна Athlon 2500+ 1Gb DDR ![]() |
Обсуждаем любые возникшие проблемы в Folding@Home
Спрашиваем, обсуждаем, решаем! Це повідомлення відредагував omega.zp: Sep 23 2013, 05:34 |
![]() ![]() |
Burzum |
![]()
Пост
|
![]() D.NET'чик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 113 З нами з: 27-April 05 З: Вінниця-Kиїв-Львів Користувач №: 106 Стать: Чол Парк машин: Майже 0 ГГц ![]() |
Не ругайте, просто некогда искать по форуму. В общем обнаружил ,что одна машинка бодро считает с 16 января ![]() Я часто переношу завдання з однієї машини на іншу, проблем не було поки ніяких. Ось як я роблю: 1. Скопіювати на носій папку work, файл quewe.dat і гілку реєстра HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PandeGroup (це і є UsedID). Наскільки я знаю, machiene id ролі не грає при цьому. 2. На новій машині внести в реєстр скопійовану на старій машині гілку. 3. Скопіювати в одну папку work і файл quewe.dat. 4. Запустити консоль на новій машині і подивитись, що вийде) Рекомендую з носія про всяк випадок нічого не знищувати, щоб потім можна було з резервної копії спробувати ще раз. У мене ніколи ніяких проблем з переносами не було, але всі мої процесори - інтел. Є малесенький шанс, що перенесене з інтела на АМД (чи навпаки) завдання може заглючити (так в dnetc) - сам не перевіряв, не знаю. upd: можна ще скопіювати client.cfg, щоб не настроювати заново. Це повідомлення відредагував Burzum: May 30 2006, 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 12th July 2025 - 23:56 |