![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Panda |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
Привіт києвські мембери команди
![]() Я знаю які ви важкі на підйом, але все ж спробую... ![]() Даугава вже мав дебют на Новому, тепер моя черга. ![]() В цю суботу 31.01.2004 в Києві буде відбуватись запис шоу "Один за всіх" за участю моєї родини. (Новий канал). Запис в 15.00 на студії Укртелефільм(м.Лівобережна, точніше скажу потом, зара не маю того папірця). Вся процедура 1-1.5 години. Там одному з родини дають якесь завдання на силу, пам"ять, координацію рухів і т.д. В данному випадку - моя жінка має виставити 150 монет по 5 коп. за 3.5 хвилини. Коли я спитав редактора чи можу я привести народ, якій буде в однакових майках - він дуже зрадів і сказав шо це було б супер. Правда бажано якийсь плакат принести (RC5, корову і т.д.). Вони так змонтують домашнє відео, шо подають мою родину як родину сисадмінів, хоча моя жінка тільки закінчувала мою спеціальність, а працює на іншій роботі ![]() То як братва??? Можем хоч всю студію заповнити, їм все одно. Їм чим прикольніше - тим краще. Я майку одягну - 100%. В студії ДУЖЕ тепло, там апаратура нагріває. Не замерзнем. Мені відповідь треба в п"ятницю. Я маю сказати їм скільки мого народу буде. То як? Щось з того вийде? Вид зв"язку - тут, майл - panda_AT_lac.lviv.ua, 80505025199. -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
![]() ![]() |
ANT |
![]() ![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
-------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 3rd August 2025 - 21:06 |