![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
pvtt |
![]()
Пост
|
кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 323 З нами з: 21-January 11 Користувач №: 1 589 Стать: Чол Парк машин: 2 ![]() |
порахувало за ніч 20 з чимось завдань сервер їх прийняв і всьо на тому закінчилось ні очків ні завдань!?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
pvtt |
![]()
Пост
|
кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 323 З нами з: 21-January 11 Користувач №: 1 589 Стать: Чол Парк машин: 2 ![]() |
SLinCA-Yuri
вз'язку з переустановками віндовс в мене висять вже фізично не існуючі завдання , на сервері, як їх позбутись? -------------------- ![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 156 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
SLinCA-Yuri вз'язку з переустановками віндовс в мене висять вже фізично не існуючі завдання , на сервері, як їх позбутись? в любом случае они будут позже обработаны кем-то другим и удалены из базы данных ![]() -------------------- |
Polynésia |
![]() ![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: New Members Повідомлень: 4 З нами з: 30-March 11 Користувач №: 1 706 Стать: Чол ![]() |
привіт,
Я спробував ваш нових одиниць роботи, але всі вони залишають тут з помилкою в одному з цих підрозділів "STDERR з": <core_client_version>6.12.19</core_client_version> <![CDATA[ <message> Fonction incorrecte. (0x1) - exit code 1 (0x1) </message> <stderr_txt> Unrecognized XML in parse_init_data_file: userid Skipping: 0 Skipping: /userid Unrecognized XML in parse_init_data_file: teamid Skipping: 0 Skipping: /teamid Unrecognized XML in parse_init_data_file: hostid Skipping: 56 Skipping: /hostid Unrecognized XML in parse_init_data_file: result_name Skipping: a4e63c7c-36cb-42ab-b734-e1f8f0515da9_953afdf9-716a-4c2c-adc3-4322dda4de21_485_0 Skipping: /result_name Unrecognized XML in parse_init_data_file: starting_elapsed_time Skipping: 0.000000 Skipping: /starting_elapsed_time Unrecognized XML in parse_init_data_file: computation_deadline Skipping: 1303897235.136000 Skipping: /computation_deadline Could not open ZIP_local file. </stderr_txt> ]]> Я сподіваюся, що це може допомогти виправити проблеми .... Я переклав це повідомлення з Google, я перепрошую за помилки перекладу ... З повагою, |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 16th June 2025 - 12:20 |