![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
masquer |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 579 З нами з: 16-March 06 З: Миколаїв Користувач №: 195 Стать: Чол Парк машин: Q6600+T5500 ![]() |
Мабуть усі помітили, що останнім часом доктори видають завдання тільки зі .138 сервера і мені вкрай набридло навантажувати Х2 такими юнітами - марна трата часу, нічого більше (я розумію, що ми не заради очок усе робимо, але я вважаю, що обробляти такі юніти на потужних процесорах - дуже неефективно, хай краще допрацьовують ГПУ клієнта). Тому постало питання - що робити... Закривати доступ через файрвол чи ще як можна звичайно (і багато людей так і робить), але якщо пару паз завдання не було прийнято, то машина буде раз на годину(
![]() 1. Викинуто процедуру бенчмаркингу - витрачати кожен раз 4-6 секунд не самий кращий вихід, краще обчислювати замість цього ![]() 2. Якщо сервер завдань призначив якийсь сервер, окрім .150 - рвемо з ним зв’язок, чекаємо одну секунду (а не годину, вважаю цього досить, інакше це вже атака на сервер буде ![]() 3. Збільшений ліміт до 64 machine id я поки викинув, але кому 8 замало, можна додати. 4. Щось ще, але забув ![]() Да, аргументи працюють такі - "-local -forceasm -betateam -verbosity 9" Успіхів! (виправив декілька помилок) додано - тепер зі .150 сервера не повинні прийматися громакси, які усе рівно до кінця ніколи не доходять - EUE завжди (ще помилка виправлена - стек переповнювався ![]() Це повідомлення відредагував masquer: Jul 17 2006, 15:06 Приєднані файл(и) ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
ivan1510 |
![]()
Пост
|
![]() kранчер ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 85 З нами з: 4-March 06 З: Заліщики, Тернопіль Користувач №: 189 Стать: Чол Парк машин: AMD Sempron 3000+BX@2340, 2GB DDR ![]() |
Не конектиться до 150-ки
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 14th July 2025 - 23:57 |