![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
La frite |
![]()
Пост
|
Соромлюсь щось писати ![]() Група: New Members Повідомлень: 7 З нами з: 18-April 11 Користувач №: 1 735 Стать: bot ![]() |
Hi, I got this error on my computer:
Could not open ZIP_local file. http://dg.imp.kiev.ua/slinca/result.php?resultid=209718 Thanks |
![]() ![]() |
x3mEn |
![]()
Пост
|
![]() snow catcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 2 213 З нами з: 4-August 07 Користувач №: 563 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Мені сьогодні прийшов лист:
Dear x3mEn, you demonstrate the wonderful stability of running our tasks in SLinCA-project. Could you, please, share with me and other users your experince in our forum https://distributed.org.ua/forum/index.php?showforum=128. The matter is that other users have problems with zipping their results. Best regards, Yuri Так що там за проблема з Could not open ZIP_local file? Мабуть що різниця в правах на доступ до того місця, куди по-змовчанню архівується файл. В мене права Advanced User, тому проблем нема. IMHO. -------------------- ![]() (Show/Hide) |
SLinCA-Yuri |
![]()
Пост
|
![]() SLinCA@Home Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 175 З нами з: 26-January 11 Користувач №: 1 595 Стать: Чол Free-DC_CPID ![]() |
Мені сьогодні прийшов лист: Dear x3mEn, you demonstrate the wonderful stability of running our tasks in SLinCA-project. Could you, please, share with me and other users your experince in our forum https://distributed.org.ua/forum/index.php?showforum=128. The matter is that other users have problems with zipping their results. Best regards, Yuri Так що там за проблема з Could not open ZIP_local file? Мабуть що різниця в правах на доступ до того місця, куди по-змовчанню архівується файл. В мене права Advanced User, тому проблем нема. IMHO. Майже одночасно дійшли до того ж висновку. У нас всіх Windows-машинах BOINC працює під екаунтом з правами адміна - тому ми це обмеження не помітили. На Vista перевірили - імітували обмежені права і спробували виконати завдання - дійсно не виходить рахувати, якщо не має прав адміна. Схоже на правду - дякуємо! ![]() Деякі поради, як це подолати можна прочитати на офіційному форумі BOINC. Якщо комусь вдасться подолати цю проблему на Windows 7 та інших версіях Windows - прохання повідомити про свій спосіб. |
re_SET |
![]()
Пост
|
![]() кранчер зі стажем ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 455 З нами з: 26-January 09 З: Волинська обл., смт. Любешів Користувач №: 911 Стать: Чол Парк машин: 1х Athlon X2 BE2300 (2.2 Ghz) 1x C2D E8200 1x C2D E2180 (2.34 Ghz) 1x C2D E2160 1x C2D E5200 (2.9 Ghz) 9x C2D E6500 (Up 3.24 Ghz) 1x C2Q Q8300 (Up 3 Ghz) ![]() |
Мені сьогодні прийшов лист: Dear x3mEn, you demonstrate the wonderful stability of running our tasks in SLinCA-project. Could you, please, share with me and other users your experince in our forum https://distributed.org.ua/forum/index.php?showforum=128. The matter is that other users have problems with zipping their results. Best regards, Yuri Так що там за проблема з Could not open ZIP_local file? Мабуть що різниця в правах на доступ до того місця, куди по-змовчанню архівується файл. В мене права Advanced User, тому проблем нема. IMHO. Майже одночасно дійшли до того ж висновку. У нас всіх Windows-машинах BOINC працює під екаунтом з правами адміна - тому ми це обмеження не помітили. На Vista перевірили - імітували обмежені права і спробували виконати завдання - дійсно не виходить рахувати, якщо не має прав адміна. Схоже на правду - дякуємо! ![]() Деякі поради, як це подолати можна прочитати на офіційному форумі BOINC. Якщо комусь вдасться подолати цю проблему на Windows 7 та інших версіях Windows - прохання повідомити про свій спосіб. Іще раз повторюся. У мене всі машини (а їх близько 20) працюють під обліковим записом адміністратора Windows. І тим не менше, проблема присутня на ВСІХ ПК, що працюють на платформі Windows (а це XP та WIN7) ![]() -------------------- Нельзя попасть в Рай одной религии, не попав при этом в Ад всех остальных...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 16th June 2025 - 20:29 |