![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Death |
![]() ![]()
Пост
|
![]() <script ///> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Повідомлень: 6 371 З нами з: 5-November 03 З: Kyiv Користувач №: 26 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: гидропарк jabber:deadjdona@gmail.com ![]() |
Не помню как создавать опросы - просто напишите словами
Пользуетесь ли вы банерорезкой? Смотрите ли вы ваще на банеры? Кликаете ли на них? Когда в последний раз кликали... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Paul B.Atton |
![]()
Пост
|
![]() Випадковий перехожий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 3 520 З нами з: 26-August 03 З: місто Київ Користувач №: 10 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Різні процесори різних архітектур (x86, SPARC, Power) від 300 МГц до 3200 МГц jabber:Paul.Tatarenko@gmail.com ![]() |
Ріжу банери і не тільки на рівні доменів. Відповідно, клацати практично нема куди - лише "рєдкіє зальотниє" банери, що частенько потрапляють до п.1.
![]() -------------------- |
Skyman |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 881 З нами з: 9-January 07 З: Одеса Користувач №: 387 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Небагато всякого заліза ![]() |
Банерорезкой пользуюсь давно, и соотвественно клацать почти не на что. Изредка банерорезка что-то пропускает, но я на них все равно не клацаю.
-------------------- We find that we live on an insignificant planet of a humdrum star lost in a galaxy tucked away in some forgotten corner of a universe...
Бейджики: (Show/Hide) Стат: (Show/Hide) |
gcib |
![]()
Пост
|
![]() Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 2 З нами з: 18-June 11 З: Київ Користувач №: 1 805 Стать: Чол Парк машин: Acer Aspire 1825PTZ (1 шт.) ![]() |
Я не использую программ, угнетающих рекламу, поскольку это чревато разными неприятными ситуациями, когда нужная информация на сайте зарезаеться программой... Феодосия
Однако чрезмерное наличие баннерной рекламы на сайтах меня очень раздражает! Не кликаю принципиально! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 10th July 2025 - 00:48 |