![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 156 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
В ближайшие дни переезжаем на новый хост и домен
![]() нашли хостера в ua-ix который нам выделит 150МБ, пару mySQL баз, FTP, контр панель и пр., за 180грн = $36 в год трафик будет неограниченным также, переезжаем на новый домен. Вот на что _можно_ переехать: distributed.ws $17.99 distributed.in $13.99 distributed.com.ua $11.99 distributed.org.ua $11.99 distributed.name $7.99 distributed.co.in $6.99 distributed.net.in $6.99 distributed.org.in $6.99 домены первого уровня имеют больший рейтинг в поисковых системах... мы, посовещавшись с Реммером, решили взять distributed.in. Дополнительно сделаем на сайте англоязычную версию, и будет больший приток посетителей Пожалуйста, высказывайтесь насчет доменного имени и приводите аргументы. Тема будет активна 2-3 дня -------------------- |
![]() ![]() |
AgaT |
![]()
Пост
|
![]() кранчер-новачок ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 47 З нами з: 23-July 06 Користувач №: 236 Стать: Чол ![]() |
org.ua -
домен шо повністю відповідаесуті проекта. Крім того, домени в зонах орг.уа та киев.уа -безкоштовні на всі 100% Пошуковим роботам абсолютно однаково, якого рівня домен. Крім того, можна зберегти усі посилання на дистрибютед.зоне. Точно не знаю синтаксис, але редагуванням роботс.тхт. Пошуковим роботам абсолютно однаково, якого рівня домен. Крім того, можна зберегти усі посилання на дистрибютед.зоне. Точно не знаю синтаксис, але редагуванням роботс.тхт. http://besthosting.com.ua/ -отут лежать мої сайти. При оплаті за рік у тарифі на 100 Мб -29 уе, крім того домен у будь-якій зоні нашару -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 16th June 2025 - 23:05 |