![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
ANT |
![]() ![]()
Пост
|
![]() мрію про ферму... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 130 З нами з: 19-September 03 Користувач №: 15 ![]() |
...розпочався 2004 рік, команда на початок року має... - скажімо 170 учасників. Сподіваюсь закінчить його з 300-ма активними
![]() під кінець 2003 до нас приєднались декілька учасників (ми їх ще не чули на форумі, але вже бачили в статистиці - ТАК ТРИМАТИ!) ...тож бажаю всім старим та новоприбулим шодня підніматись, як в командному так і у загальному рейтингу, залучаючи нових учасників та поширюючи RC5 в народні маси ![]() P.S. Пропоную в цю гілку давати інфу про кількість учасників, імена новоприбулих, і все з ними пов"язане ...нехай люди знатимуть імена цих героїв (та тих хто іх залучив) ![]() -------------------- жИTя, яК і iTNernЕТ, нАЖалЬ, ТЕж к0лИСь КіНЧаЄтьСя... |
![]() ![]() |
Tamagoch |
![]()
Пост
|
![]() Мультікранчер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 731 З нами з: 27-September 03 З: Бровари Користувач №: 18 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: Xeon 2690v2 (6x quiet mode), AMD Ryzen 5 3600 (6x no-HT), Intel i5 3rd gen (4x), а також все інше під рукою ![]() |
(Вуйко-хакер @ Mar 16 2004, 07:47 AM) У мене таке дурне запитаннячко... А на біса нам ламати той код??? Кому і нащо воно треба??? дуже темна ця наука - криптографія, тому я такими думками не переймаюсь... але власне боротьба на цьому фронті цікавіша за будь який науковий інтерес, тому я, немов якійсь ман'як, при погляді на новий чи незнайомий комп питаю себе чи встановлена на ньому корова і якщо ні, то чому ![]() -------------------- (Show/Hide) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 17th August 2025 - 10:46 |