![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 157 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
как добавить телефон в спам рассылку ?
порекомендуйте полезные сервисы плиз ![]() нужна подписка на СМС рассылки в украине, а не на мыло! сайты работы, объявления, регистрация в такси, итд - подойдет все ![]() буду заполнять базу по мере поступления ссылок -------------------- |
![]() ![]() |
vitalidze1 |
![]()
Пост
|
![]() ЮЗЕР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 367 З нами з: 17-May 09 З: Вінниця Користувач №: 1 029 Стать: Чол Free-DC_CPID Парк машин: ~15-20 компліхтерів. ![]() |
Якщо не секрет, кому гавнеца хочеш підкинути
![]() я от ніяк від розсилки Метро не можу відбитися, звонив їм сто раз, сварився, казав, що купляти в них нічого не буду, якщо не перестануть слати рекламу типу морковка за 15,99, або 50 кг цукру за ***,**коп, мені плювати на це, вони кивають головою, а все одно мені , майще щодня приходять ці дебільні смски. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 18th June 2025 - 14:28 |