![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 163 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Тегеран предлагает международному сообществу сотрудничать в сферах разоружения и нераспространения ядерного оружия.
Об этом сообщает иранское информационное агентство ИРНА в воскресенье, 20 декабря, со ссылкой на секретаря Высшего совета национальной безопасности, главного иранского ядерного переговорщика Ирана Саида Джалили. "Разоруженческая проблематика и вопрос нераспространения ядерного оружия - две сферы международного сотрудничества, которые Иран предлагает мировому сообществу", - отметил Джалили. По его мнению, совместные усилия Ирана и международного сообщества в этой сфере помогут освободить мир от ядерного оружия. Ранее президент Ирана Махмуд Ахмадинежад заявил, что Тегеран готов заключить соглашение по национальной ядерной программе, если США и Запад будут уважать Исламскую республику и прекратят угрозы в ее адрес. o_o ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
![]() Kунг-фу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 1 258 З нами з: 19-August 03 З: Бандерштадт Користувач №: 5 Стать: Чол ![]() |
ПрЄлЄстно!
Внимание! Данный реферат чрезвычайно тенденциозен и написан школьником. Bel, там мега-конфлікт на пару тисяч років, а ти такі "солідні" лінки кидаєш. ![]() Я розумію що перший-другий лінк з гугла, але все ж бажано щоь солідніше почитати. А стосовно правих-винуватих... Моє IMHO давно сформувалось і чітке: я за наших! ![]() ![]() А хто тут наші? Та наші брати-жиди! ![]() Це великий конфлікт цивілізацій. І Ізраїль - це останній форпост ... ну назвем це християнсько-європейською цивілізацією на Близькому Сході. На піску і камінні, без нафти - вони побудували сильну, розвинену державу. Відродили мову, культуру. Поруч - ряд країн з піском, камінням і часто з нафтою не досягли і половини того, що досягли вони. Як це називається? Тупі, лініві жлоби заздрять сусіду. ![]() ![]() А традиції анти-ізраїльщини в російській пропаганді це тупе продовження анти-американізму совдепії. СРСР в свій час був причетний до створення цієї країни. Відмашку на позитивне голосування в ООН дав сам Сталін. А потім, коли США підтримали Ізраїль, совок тупо відреагував за принципом "ворог мого ворога - мій друг" і став підтримувати арабів. А сучасна Росія взагалі тепер виглядає ідіотом. Тому що з одної сторони тисне руки Хамасу, а другою вбиває вахабітів на Кавказі. Тут як в анекдоті - або хрестик зняти(читай полюбити муслімів всім серцем і відпустити Кавказ і фінансувати террор і т.д. і т.п.), або труси одягнути(чітко позиціонувати себе європейцями, боротись з террором і за межами своєї країни в тому числі, чітко заявити що Ізраїль має право на існування, а країни, які заявляють протилежне - в чорному списку - типу Ірана). Хоча... солідна держава може собі і політику подвійних стандартів дозволити. Це реальне життя. Але навіть в цьому теж бути послідовним. Бо мочити десь "на виїзді" в Аравії чи Бахрейні якихось там Яндарбієвих - це ще доблесний Моссад придумав і ФСБ в нього навчилось. Але тоді і більш лояльними до Ізраїлю краще бути. Бо це хороший помічник в боротьбі з муслім-террором. -------------------- На гербі зображено ведмедя. В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. ©
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 17th August 2025 - 10:49 |