![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() |
Andrey Fenchenko |
![]()
Пост
|
![]() кранчер з фермою ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Trusted Members Повідомлень: 809 З нами з: 23-January 06 З: Київ Користувач №: 160 Стать: Чол Парк машин: Ryzen 5 1400, GTX1650S Run 24*7*365 & Phenom II X4 B50 24*7*365 & More other ![]() |
Waterfall,
Ще можуть, як у Непалі, здається, зробити. Там щоб придбати компьютера, потрібно отримати спеціальний дозвіл у поліцейськму відділку. Просто керівні посади, посідають люди, що некомпетентні в питаннях, вирішення яких від них залежить. Як можна по постанові Кабінету міністрів України, що прийнята у 2004 році, робити оцінку технічним засобам, які були розроблені і виготовлені в 2009-2010 роках? Звичайно, коли приймалася постанова, то не було технічних можливостей зробити доступні для всіх мініатюрні камери, а ті мініатюрні камери які й були на той час, то точно для шпигунів призначалися, бо коштували мабуть як найкращий цифровий фотоаппарат. До того ж у постанові зазначено, що камери, які мають пульт дистанційного керування, теж поза законом! При цьому не має значення який розмір у цієї камери! Тобто всі професійні та напів-професійні цифрові фотоапарати з можливістю дистанційного керування та інтервальної зьйомки теж належать до спеціальних технічних засобів негласного зняття інформації! Вже півроку задіяні митники, сбушники, прокурори, результат їхньої роботи - довели, що я дійсно замовив ці брелки у Китаї. Так я ж цього не приховував з самого початку! Не простіше було б, просто конфіскувати брелки на митниці, якщо вони дійсно заборонені, та усно попередити, щоб більше такого не замовляв??? І слідчий, дізнавач, інспектор митниці це прекрасно розуміють, просто заробити "галочку" для них важливіше, ніж здоровий глузд! А потім, коли в них буде більше досвіду, вони самі почнуть віддавати накази, які суперечать здоровому глузду. І от такі люди як вони будуть вважати себе патріотами України, будуть стверджувати, що вони працюють заради блага українського народу. А що конкретно вони зробили для українського народу? Може вони за власні гроші і ресурси піднімали імідж України? Може вони сповіщали світу, що є така країна і що в ній є не тільки депутати й чиновники, а є ще багато цікавих, розвинутих, освічених людей, які цікавлятся пошуком позаземного життя та ведуть боротьбу з невиліковними хворобами, приймають участь у міжнародних компьютерних змаганнях та посідають перші місця, так як це роблять члени команди Україна та інші кранчери з нашої країни??? Ні такі люди тільки на словах піклуються про державу, а на ділі всцикаються перед двома кіллерами, а на беззахисних підприємців, пенсіонерів, студетів цькують спецназівців ![]() Вони думають, що цією справою мене провчать і отимають за це подяки,пошани, премії! Але насправді цією справою вони показали мені справжне лице лжепатріотів України. Цією справою, вони ще більше переконали мене, що мого дворічного сина треба змалку вчити боротися з таким режимом та з такими людьми ![]() -------------------- ==========
Правосудие по-Украински – это когда судят тех, кто прав… ========== (Show/Hide) |
![]() ![]() |
Rilian |
![]()
Пост
|
![]() interstellar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Team member Повідомлень: 17 156 З нами з: 22-February 06 З: Торонто Користувач №: 184 Стать: НеСкажу Free-DC_CPID Парк машин: ноут и кусок сервера ![]() |
Тут обсуждаем так называемые СТС - специальные технические средства для негласного получения информации
в такой отсталой стране как Украина, камера, вынутая из мобильного телефона, уже становится спец средством Всем известно, что закон в Украине запрещает СТС чтобы отмазать Кучму в деле об убийстве журналиста Гонгадзе, признав записи с пленок Мельниченко "незаконными" Всем известно что во всем мире свободно продаются любые камеры, а у нас они "запрещены" чтобы можно было легко стричь бабки с народа, не прикладывая усилий. Що таке справжні СТЗ (Show/Hide) |
Taras131313 |
![]()
Пост
|
Так, я створив профіль! Група: New Members Повідомлень: 3 З нами з: 7-December 11 Користувач №: 2 865 Стать: Чол ![]() |
Написал Бродскому на стене в фейсбуке. Не понимаю, как это можно не обновлять список СТЗ с 2004 года и привлекать людей к уголовной ответственности из за этого.
Мне кажется, вам нужно написать обращение к депутатам (тем которых знаете или доверяете), премьеру, президенту об необходимости отмены этого постановления КМУ и принятия вместо него нового, согласно требованиям времени. Не только же вы попали под раздачу, а кроме вас еще много людей, не думайте что "моя хата скраю". Эти брелки, ручки, и другие прдеметы с камерами не являются спец. средствами потому, что их батареи не позволяют проводить длительную сьемку и передавать информацию на расстояния, что умеют сегодня профессиональные СТЗ. Профессиональное СТЗ в наши дни, может работать без подзарядки 200-400 часов, и чаще всего оно не сохраняет информацию на внутреннем накопителе, а работает как передатчик. Сравните полчаса (ну максимум час) работы вашего брелка и 200 часов работы настоящего СТЗ. И вопрос к работникам СБУ, объясните мне, как это из за такой мелочи можно полгода кошмарить человека у которого ребенку 2 года? У вас совсем мозгов нет?! |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 15th June 2025 - 23:29 |